[MAP] Profesionalni burg!

Započeo 3KvSi|, Mart 16, 2012, 19:15:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovo bas i nije profesionalno, ovo moze napraviti Svaki mapper 5/10

Prva slika preklapanje stakla,i ma jos stvari koje mi se ne svidjaju,sve u svemu ovo nije ni blizu profesionalnog,treba tu jos vjezbe.
5/10
[/center]

Onak brate nemoj se ljutit ali treba josh poradit na toj mappi, malo preciznosti, malo vise da bude RP, ali u glavom 7/10 zbog truda :D srecno sa serverom :D

Iskreno nikako mi se ne svidja pogotovo za RP server :
-Previse objakata.
-Stakla se preklapaju.
-Jetdoor se preklapa.

Zene i Alkohol !

Quilound_Williams

Dobro uradjeno 10/10
Citat: |BU|Didee poslato Mart 16, 2012, 19:35:02 POSLE PODNE
Ali bas znaci bas mi se ni malo ne svidja 0/10 da moze ispod 0 dao bih ti,ovo je jedno [cenzura] obicno od mape cujes vidji druze kako si nadzidza ove palme i ovo vidji kako je natrpano i nadzidzao pih ostroga mi goreg ga nisi mogao izpamapat mici ovo nemoj stavljat na server ovo je bruka i sramotra za bratstvo balkanskih severa  8)
care ako ti nevalja nekomentarisi to sto ti je krivo sto nema koda da ubacis negdje na svoj gm zato i komentarises i da ak ti stvarno nije dobro 1 napravi neku svoju mapu da ti se smijemo pa onda nesto drugima reci

Puma

Gle ti mislis da bi neko ubacio, nauci primati negativne komentare brate, ti si pocetnik u mappanju to se vidi.. ja sam na svojim mappama dobijao 10/10 11/10 -.-'.. a da vidis moj burg, okacicu jednom.. pa ces da vidis...

Edit:

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=40529.0

Gledaj i uci!
Poslednja Izmena: Mart 17, 2012, 12:19:00 POSLE PODNE od Mike (Houston)

Ocjena 9.09/10,najvise zbog ovih palmi isto k'o da si dosao u dzunglu da jedes xDDD,btw nije lose dobra je mapa

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

hahaha vid nisam ni primjetio drveca :OO

ovo mi ne lici na profesionalizam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6/10

dobar :D

9/10

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Glete,nije neprecitno,to sam ja tako izbacio unutra konstrukciju,jel sam htio kao kutic,da stavim cvjece ,ali nisam stavio,i neznam sta vam fali,ja sam to tako izbacio konstrukciju van,ajde mozda treba maknuti palme,ali ovo je sve uredu,konstrukciju ja sam ja izbacio van,jel sam tako htio!!!! A non RP nije,jel ja u RL mogu posaditi palme,ako hocu i oko Sabora,sta je tu non rp,ima ladovine .... hh!!
p
Radim Sljedece!!

Web Dizajn,uredjivanje Foruma,Kategorija,Instalacija SMF,PHPa! : Znanost WebDizajna : 94%

MTA - Mappam,sve vrste,sta se tice cesta,tunela,konstrukcija,zgrada,burgova,ili salon auto/moto/brod! : ZNANOST Mappanja: 98%

Pawno - Prevadjam GameModove,dodajem neke komande,Editovanje,te ostale stvari : ZNANOST Pawn: 35%

GameMode - Ubacujem u GamePanel ,instalacija,i pokretanje servera u najkracem roku : ZNANOST GM : 99%

3KvSi| Web/Pawn/Mta Dizajner!

Da bi temu nazvao "Profesionalan burg" moras da znas da radis profesionalno  ;) Mapa nije nesto, daleko od profesionalnog, 4/10.
Poslednja Izmena: Mart 17, 2012, 22:16:10 POSLE PODNE od [BU] Prof.Dr.Lepotic