MAP Editor

Započeo Amaxx, Mart 10, 2012, 09:39:42 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MAP EDITOR

Ovaj program sluzi za uklanjanje objekata SA:MP-a ,posto U MTA to nemozete ovo ce vam posluziti da ukolonite objekat koji vam smeta pa onda izmapate novi.Preko njega mozete ubacati objekte i iz MTA,sa istim ID-jevima Objekata.
I ono naj vaznije,kad zavrsite dobijate odmah pawno kod.
Objasnjenje:
Da biste generirali RemoveBuildingForPlayer linije, selektiraj te na izvornoj karti objekte koje želite obrisati (odaberite i pritisnite tipku DELETE) i kliknite na generiranje koda. To će generirati kod za brisanje objekta.To je pawno kod,koji uklanja te izabrane objekte koje naravno vi mozete dodati preko MTA,ili preko MAP Editora direktno.
Uglavnom ovo  je jedna fina stvar za Mapere jer sad mogu da uklone stvari koje im smetaju bez problema,nemoraju vise da brinu hocel im nesto stati na to mjesto ili ne,Nemoraju vise da improvizuju da bi sakrili objekte.

Link za Download:
DOWNLOAD
Respect:мσмαк. ^ [5]. , -[ThÑ"]¢αƨƨσ|^^ ,
Maki187 , [BP] HeLoX ba! ^^ , Korda , Accardo , phaenomeN , B1b1

Dobar je,samo sto je zajebano koristiti,treba ti 20 minuta da uklopis jedan objekat.
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

Kako kome.Ja vec duze vremena radim u njemu pa je vec lakse raditi I normalno brze nadjem sta mi treba brze Uklopim objekte i  sve ostalo.
Respect:мσмαк. ^ [5]. , -[ThÑ"]¢αƨƨσ|^^ ,
Maki187 , [BP] HeLoX ba! ^^ , Korda , Accardo , phaenomeN , B1b1

Amare,mozes li mi reci gdje da ubacim ovo posto nisam INSTALL san andreas nego je samo extractovan....,|trebaju li neki pluginovi ili nesto da se ovo ubaci u skriptu? :-\

svaka cast sigurno ce da posluzi u buducem mapanju  :)