[pomoc]stan

Započeo MicroSD_, Mart 13, 2012, 14:10:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Stan FS
Detaljan opis problema: Kada kupim stan pare se samo respawnaju. Oduzmu se i nakon 1 sec odmah se vrati. Znaci da se ne skidaju
Dio skripte: Evo za kupnju/prodaju
CMD:kupistan(playerid, params[]) // kupovina stan
{
    for(new i = 0; i < sizeof(StanInfo); i++)
        {
            GetPlayerName(playerid, imeigraca, sizeof(imeigraca));
            if(strcmp(StanInfo[i][sVlasnik], imeigraca, false ) == 0)
            {
                SendClientMessage(playerid, BELA, "Vec imas stan!");
                return 1;
                }
                if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 3,StanInfo[i][sUlaZx], StanInfo[i][sUlaZy], StanInfo[i][sUlaZz]) && StanInfo[i][sPosedovan] == 0)
                {
                if(GetPlayerMoney(playerid) > StanInfo[i][sCena])
                        {
                            if(GetPlayerScore(playerid) >= StanInfo[i][sLevel])
                            {
                                strmid(StanInfo[i][sVlasnik], imeigraca, 0, strlen(imeigraca), 255);
                                StanInfo[i][sPosedovan] = 1;
                                GivePlayerCash(playerid,-500000);
                                SendClientMessage(playerid, BELA, "Cestitamo na kupovini novog stana, kucajte /shelp da saznate komande!");
                                strmid(StanInfo[i][sVlasnik], imeigraca, 0, strlen(imeigraca), 255);
                                LabelIPickup(i);
                                        SacuvajStan(i);
                                        return 1;
                                }
                                else { SendClientMessage(playerid, SIVA, "Nisi dovoljno veliki level!"); return 1; }
                        }
                        else { SendClientMessage(playerid, SIVA, "Nemas dovoljno para!"); return 1; }
                }
        }
        return 1;
}
CMD:prodajstan(playerid, params[]) // prodaja stana
{
    for(new i = 0; i < sizeof(StanInfo); i++)
        {
            GetPlayerName(playerid, imeigraca, sizeof(imeigraca));
                if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 3,StanInfo[i][sUlaZx], StanInfo[i][sUlaZy], StanInfo[i][sUlaZz]) && strcmp(StanInfo[i][sVlasnik], imeigraca, false ) == 0)
                {
                        strmid(StanInfo[i][sVlasnik], "Drzava", 0, strlen("Drzava"), 255);
                        StanInfo[i][sPosedovan] = 0;
                        StanInfo[i][sZakljucan] = 1;
                        GivePlayerCash(playerid,500000);
                        SendClientMessage(playerid, BELA, "Uspesno ste prodali stan!");
                        LabelIPickup(i);
                        SacuvajStan(i);
                        return 1;
                }
        }
        return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Vidim koristis moju FS  :D (drago m ida neko koristi ;D)

To nije do stan sistema, to ej do tvog AntiCheat sistema, odnosno ako koristis junkbuster, u FS mora da bude definisano JB_GivePlayerMoney , u suprotnom svaki put ce ti vratiti novac
Poslednja Izmena: Mart 13, 2012, 15:02:43 POSLE PODNE od [BR]Maki187

[quote author=
Maki187 link=topic=40299.msg302340#msg302340 date=1331647350]
Vidim koristis moju FS  :D (drago m ida neko koristi ;D)

To nije do stan sistema, to ej do tvog AntiCheat sistema, odnosno ako koristis junkbuster, u FS mora da bude definisano JB_GivePlayerMoney , u suprotnom svaki put ce ti vratiti novac
[/quote]

ne bih rekao. Probavao sam na sve nacine. btw dobra ti je FS, napravo sam i vikendice odmah :)

hvala, nego veruj mi do anticheat-a je, jer u Stan sistemu nepostoji opcija koja ti vraca novac sem kad prodajes stan... to je uvek do anticheat sistema, nevazno koj imas, da li je onaj moj ac, junkbuster ili neki levi, imas anti money cheat, i  posto ti u FS nije lepo podeseno, zato ti vrati... :)

[quote author=
Maki187 link=topic=40299.msg302433#msg302433 date=1331657531]
hvala, nego veruj mi do anticheat-a je, jer u Stan sistemu nepostoji opcija koja ti vraca novac sem kad prodajes stan... to je uvek do anticheat sistema, nevazno koj imas, da li je onaj moj ac, junkbuster ili neki levi, imas anti money cheat, i  posto ti u FS nije lepo podeseno, zato ti vrati... :)
[/quote]
Potpis,trebao si koristiti trazilicu,bilo je puno pitanja i uglavnom sve se svodilo na jedno, anticheat ...