Mrer a.k.a Tard

Započeo [UNT] Sergio Logan, Februar 22, 2010, 08:29:38 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

haha jesam se jucer tj sinoc i danas ismijo kakvih sve ljudi ima na balkanu!
aj ovako... ovo je mrer

inace veoma glupo djete
sinoc je poceo objavljivat stranice koje nisu njegove i kao hvali se lik da ima host  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

eo slika koju mi je poruku poslo danas pa samo zakljucite kako lik na free web hostu ima game server xD

btw lik je to malo piso sam jer je veoma pametan te kako bi ispao faca  :D :D :D

sta reci neg ahahhahah i de stavite pravilo da se mogu samo reggat iznad 14 il 15 godina jer ima puno tardova...  :D :D :D ;)

Poslednja Izmena: Februar 22, 2010, 16:12:19 POSLE PODNE od °|Chris|°

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

malo tupav al dobro xD

Citat: Zan Mandic
Mi smo ovdje radi zabave, zabave ne samo nas nego i svih igrača koji igraju na našem serveru, zato nemojte banati ako vam neto kaže njube, cheateru ili tako nesta. Budite UZORNI, budite kao gns ili trmka.
|Head Admin svih CH CS servera | SAMP DM Administrator | CS Forum Administrator | SAMP Forum GMOD | CH CS Klan Leader ( Steam i Non Steam |

Haha, pa nemojte se ni obazirati na takve ljude... :-*

Pa pametan je s obzirom koliko godina ima sad sto je takav xd

Odsutan dok ne doÄ'em.

hahahahahahahahahahahahahah...izgleda kao da se tek sad rodio...hahahahahah...:PP

HAHhahahHAHAhaha lik nema ni 10 godina Ł0oO0O0Ł
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Citat: Dexter Venuti poslato Februar 22, 2010, 11:51:27 PRE PODNE

Potpis!

On je za svoje godine inace dosta pametan, pa vidi sta sve zna.. Server napravit, nes malo skriptat(ako zna), samp instalirat xD
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: GGC poslato Februar 22, 2010, 13:57:22 POSLE PODNE

Potpis!

On je za svoje godine inace dosta pametan, pa vidi sta sve zna.. Server napravit, nes malo skriptat(ako zna), samp instalirat xD

Potpis =)

Real-Life informacije

Ime : Antonio
Nadimak : Tony
Mjesto : Đakovo,Hrvatska
Pol : Musko
Godine : 15

Afrika Gaming Informacije

Rank : Mapper
Profil : Click
Nick : Jimmy_Lopez Status : Lider HPL-a Level : 1 Imovina : -

Baff

Citat: GGC poslato Februar 22, 2010, 13:57:22 POSLE PODNE

Potpis!

upravo tako...samoe to sto malo retardasto izgleda kada se pokusa prepirati sa starijim ali za svoje godine je i vise nego ok :P

a to sto je on sa 10 godina skonto kako da zaradi par novcica vise(iskoristivsi FLAT od t-coma) vas vecina ovde moze samo sanjati :P

r4z0r

Ma helpov brat , sta ste ocekivali ? hahah

prvo je presmjesno sto otvarate ovakvu temu , kao sto je baff rekao i jos neki momak ovdje kojeg osobno ne poznam decko je za razliku od pola vas inteligentniji barem 10-ak puta....no problem je njegov sto ipak misli da previse zna za svoje godine i da s to malo inteligenta moze sta hoce i da moze s time nadoknadit svoje godine...On ima trenutno 10 godina , u 10. mjesecu prosle godine je napunio 10...po tome neka vas pojedinaca bude sramota sto se bavite uopce temom kao sto je Mario ili vam ga Mrer....Njegov je problem ponavljam,rjecnik , sloboda ili neodgoj koju danas dozvoljava vecina staraca,jer svjedoci smo da djeca sa 7 - 8 godina vise po fb-u , psuju bogove , mrtve majke i slicno....Ja sam samo dosao tu da zavrnem nekome usi ako bi spominjao ili uplitao mene ili bilo koga od moje preostale obitelji , osobito , roditelje , sto ocekujem od balavurdije kao sto ste vi!Prvo bih vas upozorio , zatim bi hvala bogu , nabavio vasu adresu i uputio vam se mami i tati na vrata sa prijavom za vrijedjanje....momci moji vi ste maloljetni , dakle vasim starcima nekih 600-700 kuna kazne, a vama Socijalna radnica i razgovori kod psihologa i slicno  :) ko voli nek izvoli hihihih  ;)

a sto se tice autora teme....Momce ja se mogu kladit u sto god hoces da ti nemas zajedno sa "VELIKIM" croherzinim "dugogodisnjim" DM HEADOM trmkom , onoliko koliko sam mrer ima...jer ako imas vise od njega godina, meni je zao ali ocito imas neku genetski lose nasljeÄ'enu manu jbg....valjda nas Bog nije sve jednake stvorio....tvoj bed jbg....ti kad budes imao muda , stavi svoju sliku pa da se ja malo smijem :) jer ipak niti ti , niti ja , niti bilo tko ovdje nema pravo bez tuÄ'eg dopustenja stavljati tuÄ'u sliku i ismijavati je i slicno....btw nisi ni ti ovdje najstariji...stavi svoju pa da se ja smijem malo balavcu  :)
ako si zainteresiran za online drkanje : [email protected] pa cu ti se naguzit pa drkaj na mene, ili ako si stariji od mrera , makni se malo sa kompa , neka tvoj drustveni zivot ne bude samo samp...inace cemo imati jos FEÅ NGURUA i MODNIH MAÄŒIĆA....jbg gej iz okej...hihihihi , jesam gad :)

eto toliko , btw baffy : laku noc moja mala barbiko <3<3 hihihi pusa :D  8)
jebes mi sve nisam znao da i ti mos nes pametno postat :P

Baff

poceo sam da se >pametno< cesljam  8)

hehe kakvih ljudi ima na balkanu ???? Pa prvo pogledaj sebe pa onda nekome seri, aj bas cu staviti temu u glavnom chatu da svoje slike stavljate pa da vidimo ko ce imati muda od vas ovakvih kakvi jeste da postaju :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

r4z0r

Lock ovdje , prvo je glup osnivac teme , drugo je glup mrer i trece i najvaznije glup je i help :P.
Imate msn molim vas da vase idiotarije ne prosipate ovdje .

Help salim se duso moja , mwa :)