Kvalifikacijske grupe za EP 2012 Srbija

Započeo Lamine Diarra, Februar 21, 2010, 20:09:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Lamine Diarra

Kad vec ima za Hrv. i BiH, evo i za moju Srbiju ;D. Evo grupe:

Grupa C / Group C

Italija / Italy
Srbija / Serbia
Severna Irska / Northern Ireland
Slovenija / Slovenia
Estonija / Estonia
Farska Ostrva / Faroe Islands

sta mislite sta ce da bude xD :-\?

zajebana nam grupa pala.>. realno, ve mozemo  da dobijemo sem italije..

Citat: Zan Mandic
Mi smo ovdje radi zabave, zabave ne samo nas nego i svih igrača koji igraju na našem serveru, zato nemojte banati ako vam neto kaže njube, cheateru ili tako nesta. Budite UZORNI, budite kao gns ili trmka.
|Head Admin svih CH CS servera | SAMP DM Administrator | CS Forum Administrator | SAMP Forum GMOD | CH CS Klan Leader ( Steam i Non Steam |

Bit ce svasta,Srbi ce ispasti hhh
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Citat: [Genius]Filipo[GG] poslato Februar 21, 2010, 21:03:55 POSLE PODNE
Bit ce svasta,Srbi ce ispasti hhh
aha. kao sto smo za mondijal ispali xd

Mi smo ovdje radi zabave, zabave ne samo nas nego i svih igrača koji igraju na našem serveru, zato nemojte banati ako vam neto kaže njube, cheateru ili tako nesta. Budite UZORNI, budite kao gns ili trmka.
|Head Admin svih CH CS servera | SAMP DM Administrator | CS Forum Administrator | SAMP Forum GMOD | CH CS Klan Leader ( Steam i Non Steam |

iYoko

Ludi Grad

Citat: Trmka poslato Februar 21, 2010, 20:37:31 POSLE PODNE
zajebana nam grupa pala.>. realno, ve mozemo  da dobijemo sem italije..
ma ORLOVI ima da sve pobijede.........nista nije nemoguce vise u FUDBALU......  :D ii prolazimo 100%  ;D  :P

[CH]grudvo

po meni je tu italija favorit i mislis da ce se Srbija i Slovenija boriti za baraz :D

jedva cekam mondijalllllll

1. Srbija - 7
2. Slovenija - 3
3. Italija - -2
4. Sjeverna Irska - 0
5. Estonija - 0
6. Farski otoci - 0