[Pomoc] Kako da ubacim gamemod u gamepanel?

Započeo Jorek, Februar 08, 2012, 18:01:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Kako da ubacim gamemod u gamepanel?
Ja sam pokusavao ali mi nece   :'(

ovako ajd mi pojasnite oko ovog moda http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=30077.0 sta sve moram upoad a sta ne napisite mi koje filove uplovdam pls netko ne kuzim se u to ili mi na pm odg ako vi znate uplovdat na panel onda vi to !
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

E to i mene muci nikako neznam kako to napravit da barem ima neki video na kojem je to prikazano ili da neko meni to napravi!
Poslednja Izmena: Februar 08, 2012, 19:03:01 POSLE PODNE od Xero

Pise ovo:

[19:11:18] jalsic.kiki: [19:00:06] *** Streamer Plugin: Obsolete or invalid native "Streamer_RegisterInterface" found (script needs to be recompiled with the latest include file)
[19:00:06] *** Streamer Plugin: Obsolete or invalid native "Streamer_AddPlayer" found (script needs to be recompiled with the latest include file)
[19:00:06] *** Streamer Plugin: Obsolete or invalid native "Streamer_RemovePlayer" found (script needs to be recompiled with the latest include file)
[19:00:06] *** Streamer Plugin: Obsolete or invalid native "Streamer_VerifyPickup" found (script needs to be recompiled with the latest include file)
[19:00:06] *** Streamer Plugin: Obsolete or invalid native "Streamer_VerifyCheckpoint" found (script needs to be recompiled with the latest include file)

Sta to znaci?

Bump pogledajte temu sry na bump
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

Imas puno tutova,koristi trazilicu,a uostalom imas i dosta video-a na youtube-u

LOCK