[POMOC] Domena

Započeo Mexo, Februar 08, 2012, 19:20:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz svima svi me vrlo dobro znate, :D Trebam pomoc oko domene pa me zanima sledece
Kad ja sad uzmem free hosting i imam npr ovaku domenu myname.poddomen.com i sa tim hostingom imam ovo nekakvo [cenzura] "Nameserver details (only if you host your own domain)", e sad tu imam 2 ipea/web adrese i sad moguli preko toga da umjesto myname.poddomen.com bude samo ovo myname.com i sad me zanima jel ja placam transfer domene ili registraciju

Hvala vam svima unaprijed
Poslednja Izmena: Februar 08, 2012, 19:22:57 POSLE PODNE od mexo

Citat: mexo poslato Februar 08, 2012, 19:20:37 POSLE PODNE
Pozz svima svi me vrlo dobro znate, :D Trebam pomoc oko domene pa me zanima sledece
Kad ja sad uzmem free hosting i imam npr ovaku domenu myname.poddomen.com i sa tim hostingom imam ovo nekakvo [cenzura] "Nameserver details (only if you host your own domain)", e sad tu imam 2 ipea/web adrese i sad moguli preko toga da umjesto myname.poddomen.com bude samo ovo myname.com i sad me zanima jel ja placam transfer domene ili registraciju

Moraš kupiti neku domenu, i onda podesiti nameservere te domene na te nameservere koji ti pišu tamo.

Citat: Chris poslato Februar 09, 2012, 11:26:08 PRE PODNE
Citat: mexo poslato Februar 08, 2012, 19:20:37 POSLE PODNE

Moraš kupiti neku domenu, i onda podesiti nameservere te domene na te nameservere koji ti pišu tamo.
E hvala brate znaci samo platim registraciju domena i imam :D ? ako je tako onda LOCK

Mozes i naknadno redirectat tu domenu preko IP-a (dobro ako koristis 1 VPS za 1 WEB). Lock
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.