[Pomoc] Vozila za org/bandu

Započeo NeÓ§, Februar 07, 2012, 23:20:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Faction Game FG
Detaljan opis problema:Ovako imam jedan problem.Ubacio sam novu org u GM sve normalno radi i sad mi trebaju vozila za tu organizaciju/bandu medjutim sta se desava.Desava se to da kola koja ja stavim za tu org su ustvari na prodaju.
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):http://ch-slike.com/images/mgU7x.png
Poslednja Izmena: Februar 07, 2012, 23:22:07 POSLE PODNE od ZeRaTul

Citat: ZeRaTul poslato Februar 07, 2012, 23:20:27 POSLE PODNE
Skripta koju koristim:Faction Game FG
Detaljan opis problema:Ovako imam jedan problem.Ubacio sam novu org u GM sve normalno radi i sad mi trebaju vozila za tu organizaciju/bandu medjutim sta se desava.Desava se to da kola koja ja stavim za tu org su ustvari na prodaju.
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):http://ch-slike.com/images/mgU7x.png
Pomesali su ti se idevi vozila nadji tut i radi po tutu

Ja sam gledao ostala vozila sve normalno rade nego samo kad ubacim ta vozila za gsf i tu ispadne da su na prodaju.   
Poslednja Izmena: Februar 07, 2012, 23:27:43 POSLE PODNE od ZeRaTul

Citat: ZeRaTul poslato Februar 07, 2012, 23:27:31 POSLE PODNE
Ja sam gledao ostala vozila sve normalno rade nego samo kad ubacim ta vozila za gsf i tu ispadne da su na prodaju.
izbaci sva vozila koja postoje u modu nadji ovde na forumu tut i odradi po tutu za svaku org i bice sve oke ;)

Citatizbaci sva vozila koja postoje u modu nadji ovde na forumu tut i odradi po tutu za svaku org i bice sve oke

Ok Hvala  ;D

Kad dodajes nova vozila moras staviti na kraju svih vozila znaci poslije svih da ti se ID-ovi vozile ne bi pomijesali

Mene zanima kako da se obrisu sva vozila HITNO POMOC!

hvala  ;D al sredio sam bag sa vozilima i napravio novu org  :D
Poslednja Izmena: Februar 09, 2012, 09:31:13 PRE PODNE od ZeRaTul