[Pomoc] Prijava gamemood-a na ruter!

Započeo []Don_Region, Februar 02, 2012, 20:01:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo ovako cu pogledao sam preko google kako otvorit portove sve zivo i preko youtube-a sve ima ali ja trazim nekog ko moze da mi objasni kako to moj ruter je "SIEMENS Gigaset SX 763 WLAN dsl"eto sad ja imam jedan gamemod na desktopu koji sam izvadio iz ovog foruma iz gamemood skripte i j sam ga izkriptao i sad zelim da ga prijavim na internet na svoj ruter da bi moji frendovi mogli igrati ali neznam kako pogledao samsveeee preko google youtube svega zivoga ali nista nepomaze """"Zato molim ako moze neko da mi po posutpcima objasno kako to ili ako mu je lakse da on meni preko team wivera on taj gamemod prijavi HVALA UNAPRIJED (napdam se da cete mi pomoc jos nesto nemojte ock temo jedino vas molim da mi prije date link od stranice di pise kako to prijavit ali za moj ruter)HVALA!!

Nezz sve sam napravio samo nezz sta onda idem utipkam ip u samp dole i nista E a mozes li mi ti to napravit neznam ja to!??

ne znam ni ja,to je najlakse rec, POTRUDI SE pa ces uspjet

ma trudim se ja al neznam nikako jedino da mi neko to napravi!

imas ovaj zadnji link,detaljno objasnjeno,nego se tebi neda, drugo da se ti trudis i da dodes do odredenog koraka pa ne znas,a ne ovako

E imam jos jedan problem napravio mi frend server sad mi neko stavio gamemood drugi a ja sam izbrisao jednu mapu unutra i htio ubacti drugu mpau u gamemodesn ali kad ja stisnem upload p'ise mi uploading i tako moze ceo dan da stoji i nista sta da nparvim??

pa nemas sta brisat i to
samo pokreni server u toj drugoj mapi  i kakav uploading ?