Hrvatska dobila trećeg predsjednika

Započeo Correlli, Februar 18, 2010, 18:01:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Samo da kazem: Zašto su ljudi izabrali Bandića za finalnu utrku?
Jer se ponašao kao običan i bio je prirodan, nije uštogljen čovjek i ljudi su ga vidjeli u njegovim govorima da on govori od srca, se emocijama, nije korumpiran.
Zašto je pobjedio Josipović?
Jer ipak ima viÅ¡e Hrvata (mislim u RH) nego BIH graÄ'ana s pravom glasovanja i Hrvate (u RH) ne briga za nas U BIH.Oni su izabrali onoga ko će se zalagat za njih.Josipović nikako u svojoj kampanji nije spomenio BIH.Znao je kako će pobjedit, fokusirao se na Hrvate u RH i to je ključ uspjeha.Kad je postao predsjednik ovo sam reka "Ako niÅ¡ta drugo barem mu je mala dobra" xD i tako nam Bog pomogao (nama u BIH) sljedećih 5-10 godina!

<a href="http://www.erepublik.com" target="_blank" > </a>
http://www.erepublik.com/en/referrer/Toni_IIicic
Klickajte i zaraÄ'ujte
[URL=h

Citat: â•šâ–ºWHC † Makaveliâ—,,╝ poslato Februar 19, 2010, 15:41:05 POSLE PODNE
Samo da kazem: Zašto su ljudi izabrali Bandića za finalnu utrku?
Jer se ponašao kao običan i bio je prirodan, nije uštogljen čovjek i ljudi su ga vidjeli u njegovim govorima da on govori od srca, se emocijama, nije korumpiran.
Zašto je pobjedio Josipović?
Jer ipak ima viÅ¡e Hrvata (mislim u RH) nego BIH graÄ'ana s pravom glasovanja i Hrvate (u RH) ne briga za nas U BIH.Oni su izabrali onoga ko će se zalagat za njih.Josipović nikako u svojoj kampanji nije spomenio BIH.Znao je kako će pobjedit, fokusirao se na Hrvate u RH i to je ključ uspjeha.Kad je postao predsjednik ovo sam reka "Ako niÅ¡ta drugo barem mu je mala dobra" xD i tako nam Bog pomogao (nama u BIH) sljedećih 5-10 godina!

Slazem se u potpunosti, mala je dobra hehe... A i za sve ostalo se slazem.
Josipovic nas nije ni spomenuo niti je navracao, dok je Bandic obisao cijelu Hercegovinu i Bandic je pristupacan covjek za razliku od Josipovica, ja Bandica jebote sretnem u grad ponekad kad izadem, druzi se sa mladima, cak je jednom i popio pice i sa mnom i sa mojom ekipom i slikao se u jednom clubu, to je bilo jos prije nego se kandidirao, tamo negdje u 9. mjesecu