GameMode Opcenito

Započeo Encyanix, Januar 28, 2012, 21:28:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako upustio sam se s frendom napravit server i sad koristimo Balkan Stories GM. I sad bi trebal pomoc od vas oko nekih skripta i tako to (admini nemojte zakljucat temu molim(volio bi da ova tema ostane malo duze pa za bilo koje vrijeme kad mi bude trebala pomoc da pitam u toj svojoj temi :) Da preÄ'emo na stvar

1. Treba mi skripta za skinove u binco-u znaci da udjem u binco napisem /odjeca ili slicno i onda da imam za birat skinove ljeveo-desno i tipku za kupit skin.
2. Zanima me ovo stavio sam se za admina lvl 1340 i svejedno dal sam admin u neke aute nemogu uc jer kaze da nemam kljuceve ili slicno.
3. Ako postoji neki balkanski RP mod za pocetak znaci da vec ima neke osnovne stvari na njemu ali da se jos dosta mora dodat, do npr Banda,organizacija i ovako zgrada za kupjnju autoa i tako to.
4. Imam FBI organizaciju na serveru i sad kako ja mogu nekog postavit za fbi agenta i tako nes slicno i kako mogu napravit bandu kao klan ili slicno pa dam lidera nekom i onda on moze ubacivat igrace.

To je zasad to unaprijed hvala  :)

Pročitaj pravila ovog podforuma!
Jesi se potrudio ali ti moram ovo zaključat jer mi ti nećemo radit gamemode nego pomagat ako si negdje zapeo..