[Pomoc]PlayerToPoint i jos nesto

Započeo VZ||Skripter||, Januar 26, 2012, 11:47:30 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: BG RPG
Detaljan opis problema: OVako dode mi 26 errora ne znam zasto jos cak u tim linijama nista nisam diarao
Dio skripte:
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(3437) : warning 213: tag mismatch
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4051) : error 017: undefined symbol "GivePlayerCash"
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4084) : error 017: undefined symbol "GivePlayerCash"
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4114) : error 004: function "SafeResetPlayerWeapons" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4115) : error 004: function "SafeGivePlayerWeapon" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4139) : error 004: function "SafeResetPlayerWeapons" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4364) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4376) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4380) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4392) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4396) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4400) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4404) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4408) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4412) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4416) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4420) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4424) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4428) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4440) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4444) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4448) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4452) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4456) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4460) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4464) : error 004: function "PlayerToPoint" is not implemented
C:\Users\Computer\Desktop\moj mod\Balkan Pro Ewolution v 4.6.1 by brky\gamemodes\BGRPG.pwn(4943) : error 017: undefined symbol "GivePlayerCash"
Trazite skriptera !! Na pravom ste mjestu!! Samo mi posaljite PM i javim vam se naj brze !!!

Jeftine cjene :)

Pogledaj sta si zadnje dodavao zaboravio si zagradu :/

Village's Roleplay USKORO...

Village's Roleplay USKORO...

MA daj ne skupljaj post zadnje dodavo na 50 hiljadiotoj liniji da bude error na 3 hiljaditoj
Trazite skriptera !! Na pravom ste mjestu!! Samo mi posaljite PM i javim vam se naj brze !!!

vlado_plavsic

Nema veze na kojoj si liniji dodavao ako si zaboravio { ili } izbacice ti 26 errora koji nemaju veze sa tim delom.Pregledaj ponovo to sto si uradio zadnje.

Ama ne znam ni ja dosta toga sam brisao i dodavo :D

Citat: BG|Vlasnik poslato Januar 26, 2012, 13:37:38 POSLE PODNE
Ama ne znam ni ja dosta toga sam brisao i dodavo :D
Pa ako ti neznas tko ce znati ?
sjeti se od zadnjeg puta kada ti je gm radio sta si ubacivoa i prebroj }{mora biti jednak broj negdje imas viska / manjka...