Uskoro i moj rodendan!

Započeo Marijan, Septembar 28, 2009, 16:53:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Da, kao sto sam i rekao na pocetku. Jedna osoba nemoze dobiti sve nagrade. Pitanje je zadano, evo ponovit cu ga: Sto je jedino bijelo kod crnca (misli se na doba ropstva)?

r4z0r

1. Pitanje
Bog je napravio covjeka i zemlju, koliko mu je trebalo za to vrijeme i kako je to napravio? - NAGRADA: SA-MP Server od 25 slotova na mjesec dana.

2. Pitanje
Sto je iza svemira? - NAGRADA: Web Hosting: 250MB Mjesta, 1 GB BW na 2 mjeseca.

1.Odgovor
Nisam neki vjernik al znam da ih je napravio od zemlje ! koliko dugo to nezz xD

2.Odgovor
Nista , Svemir je bezgranicni prostor ispunjen materijama razlicitih oblika .. nazalost naucnici nisu isli dalje posto bi trebalo 100 k godina da svemirski brod izadje van galaxije .. nezz oko 5-6 svjetlosnih godina xD

Citat: Marijan poslato Septembar 28, 2009, 19:27:57 POSLE PODNE
Da, kao sto sam i rekao na pocetku. Jedna osoba nemoze dobiti sve nagrade. Pitanje je zadano, evo ponovit cu ga: Sto je jedino bijelo kod crnca (misli se na doba ropstva)?

Njegov bijeli Å¡ef

Sto je jedino bijelo kod crnca (misli se na doba ropstva)?

Njegov dlan!

GameMode je u izradi(0.1 %). Ovaj Game Mode nije edit bilo kojeg vec postojeceg gamemoda. Ovaj mod se radi od nule.

www.domino-samp.net | Portal i Forum Otvoreni
IP: 188.72.226.228:7777 | Server za zezanciju sa LARP modom.

Citat: [SB]Gunjac poslato Septembar 28, 2009, 21:24:46 POSLE PODNE
Citat: Marijan poslato Septembar 28, 2009, 19:27:57 POSLE PODNE

Njegov bijeli Å¡ef
tocan odgovor

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Gunjac jedini tocno odgovorio, a trebali ste logicki ramisljat, ja sam vam i jos pomogao ( U doba ropstva )....