[Pomoc] Tutorijal

Započeo [SA] 'Ace !, Januar 05, 2012, 20:23:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Uradio sam TuT preko textdrawowa, i prvih 4-5 kojih udje sve im normalno pokazuje i prebacuje ali posle toga, nece da pokusazuje one textdrawowe koje sam stavljo TextDrawDestoy, posto imam 2 text drawa kao pokazidu i oni imaju, a ovih nema Zasto ?
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/
Poslednja Izmena: Januar 05, 2012, 20:24:08 POSLE PODNE od [GE] Dollar

neznam kako si radio postavi tu poa cemo rijesiti...

Prvo sam pravio textdrawowe pa sam u tutu ubacio te TD ali zelio sam da brisem npr. prve od Tuta pa da idu sljedeci
TextDrawShowForPlayer(playerid, TuT[1]);
TextDrawDestroy(TuT[1]);
Ali kad bude ovo zexzdrawdestoy nekome nepokaziva vise nijednom igracu Taj TD kako da definiram da pokazuje ostalima td pa da i njima brise posle zavrsetka tuta
Ali mislim da je u ovome greska
new Text:TuT[53];
Poslednja Izmena: Januar 07, 2012, 02:18:27 PRE PODNE od [GE] Dollar

Moraš definirat kao new Text:Tut[MAX_PLAYERS][53]; ovako će se svima na serveru prikazivati isto i kada uništiš jednom td-ove svima se uništi onda ideš npr. TextDrawShowForPlayer(playerid,Tut[playerid][1]);

Kada uništavaš loopaš tut-ove npr.

for(new t;t<53;t++) {
TextDrawDestroy(Tut[playerid][t]); }
Poslednja Izmena: Januar 07, 2012, 02:27:39 PRE PODNE od Get busy living or Get busy dying
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

Citat: Get busy living or Get busy dying poslato Januar 07, 2012, 02:27:02 PRE PODNE

for(new t;t<53;t++) {
TextDrawDestroy(Tut[playerid][t]); }
Kad postavim [playerid] u textdrawshowforplayer i new Text:TuT[playerid][53]; neznam kako da uradim ove
TextDrawDestroy(playerid, TuT[1]);

pa onda ideš 1 po 1 npr.

TextDrawDestroy(playerid,Tut[playerid][1]);

Itd..
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong