NFS MW(Need For Speed Most Wanted) problem sa hamachi

Započeo Zlatan_Ibrahimovic, Decembar 15, 2011, 18:30:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zlatan_Ibrahimovic

Ovako ljudi...Ja imam pitanje za vas :D.Ako mi vi mozete pomoci.Ja sam na netu gledao kako se igra preko hamachia.Ali meni nije uspjelo.Imao sam hamachi (normalno) i patch 1.3 kao sto treba.I nisam se mogao spojiti na kucnom serveru .Mislim nikako ne vidim drugare.

Pa sam kasnije vidio da treba i neki mw hamachi.Ali kad krenem start host.(Ugasi mi local area connection. :S,ali sad nije)
Pa sigurno i njima nece raditi.
Ali hamachi je upaljen.

Znate li ista drugo sto treba.Kako da igram sa frendovima?

Molim vas pomagajte :D  :'(

EDIT:

:::::Evo sada samo jedno pitanje...Kako ce se ljudi konektovati na moj server(kucni)

Konektovani su na obicnom hamachiu ali nez je li treba nesto i sa mw hamachiem
Poslednja Izmena: Decembar 15, 2011, 18:38:11 POSLE PODNE od [SL]DJ LuxZillo

Pa podeli im Ip koji imaš gore.... nahamačiju što piše..a i moraju biti konektovani na tvoju mrežu
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

Zlatan_Ibrahimovic

Citat: [A]Talavander poslato Decembar 15, 2011, 18:53:04 POSLE PODNE
Pa podeli im Ip koji imaš gore.... nahamačiju što piše..a i moraju biti konektovani na tvoju mrežu

mozes mi bolje objasniti...konektovani su na hamachi network-u,ali ne znam kako ce se konektovat preko mw hamachia,jer ima samo host server i join server.Host je da sam napravis.Ali kad se radi join ja mislim da ne prikazuje nista uopce za IP.

ma skines GameRanger i kreiraj i igraj imaju sve igree lakse je neko preko hamacia

nezz kako ide sa hamachi-em al oni valjda moraju uc na tvoj ip od hamachi-a pa upalit igricu otic na lan i tamo igrat, al preporucujem ti da koristis gameranger on ti je bolji :D ili tungle :D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Zlatan_Ibrahimovic

i je li dobro radi  ;D

EDIT:

ja sam probao s nekima ali ne radi...kad treba da krene uvijek mi pise connecting i nista nece
Poslednja Izmena: Decembar 15, 2011, 19:57:01 POSLE PODNE od [SL]DJ LuxZillo

Probaj skinuti pLan trazi na googlu to ti je za ovo hamachi ali bolji ti je gameranger