[Pomoc]0.3d objekti prebacivanje

Započeo [BURPG] Wistaa, Decembar 10, 2011, 14:17:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mod nastao od:Raven's-a

Ovako nasao sam onaj tut za 0.3d objekte MoveObject i to...I pokusajem ovo na kucnom serveru uraditi
Stavim MoveObject npr DestroyObject i to za kapije fbi,armije i pd ne rade kako treba skroz drugacije djeluje nego kada je na 0.3c verziji,dok kapije koje sam licno ja pravio za mafije i sl rade kako treba i sa MoveDynamicObject,moze neka pomoc jer bi se mozda sutra prebacio na 0.3d

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

ja imam isti problem, kada sam prebacio na 0.3d sve je oslo pod 90°  ,sad neznam jel postoji koja cmd ili kak da vratim da kapije budu normalno postavljene,a ne pod 90

Citat: |W| KombinatoRâ,,¢ poslato Decembar 10, 2011, 14:26:12 POSLE PODNE
ja imam isti problem, kada sam prebacio na 0.3d sve je oslo pod 90°  ,sad neznam jel postoji koja cmd ili kak da vratim da kapije budu normalno postavljene,a ne pod 90

Vidi kod mene kod mafija su sve razlicite komande za otvaranje kapije npr /gso /bpmo mozda treba tako posebno i za fbi i pd?

Citat: SEJFO poslato Decembar 10, 2011, 14:29:03 POSLE PODNE
Citat: |W| KombinatoRâ,,¢ poslato Decembar 10, 2011, 14:26:12 POSLE PODNE

Vidi kod mene kod mafija su sve razlicite komande za otvaranje kapije npr /gso /bpmo mozda treba tako posebno i za fbi i pd?
nema ti veze to, neg je drugaciej definirano u 0.3d pomicanje objekata...

ali kad bi ja iso kapiju po kapiju i ostalo..trebalo bi mi 3 godine...xD

Pa kod mene za mafije je slicno kao to za pd i sve radi i sa MoveDynamicObject,ali nezz sta je tu problem,jako me to  muci,a za PD i to prebacio sve na MoveObject i ono opet isto  :(

Patrick

meni isto jedne rade normalno a druge ne npr taxi neradi okrene se i tak se i vrati -.- a kapija na jednoj orgg radi normalno ova koja je u zemlu

Citat: Patrick poslato Decembar 11, 2011, 19:24:24 POSLE PODNE
meni isto jedne rade normalno a druge ne npr taxi neradi okrene se i tak se i vrati -.- a kapija na jednoj orgg radi normalno ova koja je u zemlu

Pa i kod mene FBI,PD i Armija ne rade a za ostale org sto sam licno pravio rade