Afrika GameMod Obavjesti

Započeo Sergio_Don, Decembar 05, 2011, 23:59:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Paco

sretno ja sam instaliro GTA pa sad mogu doc na otvaranje  :-*

sretno vam al niste me trebali ban na forumu xD reko sam samo povijest se ponavlja jer je server dugo bio off  ;D

Srecno vam ali mislim da od ovoga nema nista dosta se trudite ali opet srecno vam ..

Sergio_Don

Citat: [RS] FyoDoR poslato Decembar 06, 2011, 20:45:25 POSLE PODNE
Citat: [AG]Don_Sergio poslato Decembar 06, 2011, 00:26:58 PRE PODNE
Citat: SoNNixâ,,¢ poslato Decembar 06, 2011, 00:16:03 PRE PODNE
sretno...zelim da uspijete
I mi to zelimo, ali nas uvjek nesto sprijeci u tome

Sprijeci vas to sto letite visoko :)
A svi znamo staru poslovicu, netreba je sada ponavljati...
naravno da letimo visoko, mislim da i moramo tako, sad cu ti dati primjer, npr svi znate afriku, i sad mi skritperi stavimo obican GF edit gore, sta bi vi rekli? Pa ismijavali bi nas, jer se od afrike ocekuje nesto sto nije vidjeno na balkanu... A i mnogi su ljubomorni na nas makar se server još nije otvorio, npr ti :)

Sergio_Don

Citat: ναηιâ,,"â,,"α.αмχâ—,, â,,–¹ poslato Decembar 06, 2011, 23:01:39 POSLE PODNE
Citat: [AG]Don_Sergio poslato Decembar 06, 2011, 22:43:23 POSLE PODNE

naravno da letimo visoko, mislim da i moramo tako, sad cu ti dati primjer, npr svi znate afriku, i sad mi skritperi stavimo obican GF edit gore, sta bi vi rekli? Pa ismijavali bi nas, jer se od afrike ocekuje nesto sto nije vidjeno na balkanu... A i mnogi su ljubomorni na nas makar se server još nije otvorio, npr ti :)

svi govore da u afrika modu ima puno stvari od t-city.a (GF edit),i od ravens-a,za tebe znam da nisi bas pretjerano dobar skriptera,a i none isto,zelim vam srecu,a reko sam sta sam htjeo rec,sad dosta rasprave inace cu lockat.
Mnogo njih je puno toga reklo pa se sve na kraju ispostavilo da nije istina...

@Don kad se Afrika prvi put otvorila bio sam sedmi registrovani clan na forumu, ocekivao sam nesto sto jos nije vidjeno. I otislo je sve  u vodu.
Drugi put se opt. otvorila i reggo sam se 14-i, jos davno sam ja primjetio da pricate price za malu djecu i otisao sa Afrike :D
Ispostavilo se da sam upravu, tako da :*

PS: Price za malu djecu se nastavljaju hahahah

N0NE

Citat: ναηιâ,,"â,,"α.αмχâ—,, â,,–¹ poslato Decembar 06, 2011, 23:01:39 POSLE PODNE
Citat: [AG]Don_Sergio poslato Decembar 06, 2011, 22:43:23 POSLE PODNE

svi govore da u afrika modu ima puno stvari od t-city.a (GF edit),i od ravens-a,za tebe znam da nisi bas pretjerano dobar skriptera,a i none isto,zelim vam srecu,a reko sam sta sam htjeo rec,sad dosta rasprave inace cu lockat.

doso vanilla da mene uci skriptat, ajde zaobidji temu

Sergio_Don

Citat: [RS] FyoDoR poslato Decembar 06, 2011, 23:51:36 POSLE PODNE
@Don kad se Afrika prvi put otvorila bio sam sedmi registrovani clan na forumu, ocekivao sam nesto sto jos nije vidjeno. I otislo je sve  u vodu.
Drugi put se opt. otvorila i reggo sam se 14-i, jos davno sam ja primjetio da pricate price za malu djecu i otisao sa Afrike :D
Ispostavilo se da sam upravu, tako da :*

PS: Price za malu djecu se nastavljaju hahahah

Sa tobom ili bez tebe isto je, na africi preko 30 online korisnika + 10 gostiju.. Ja mislim da odkad si otisao aktivnos se povecala :)
Aj vanilla lockaj ovo

Stobom do kraja,    :*
Poslednja Izmena: Decembar 07, 2011, 07:08:13 PRE PODNE od Dude