[POMOC]/Sviclanovi

Započeo William Johnson, Novembar 26, 2011, 17:55:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Street Stories EDIT
Detaljan opis problema: Nije problem neg pitanje ;) Kako da napravim Komandu /Sviclanovi ? Tj kad njekog /invite da dodje u /sviclanovi i da 10 mogu u jednu org a ako su puni i lider ide njekog /invite da pise kao da su puni i da nije /uninvite ID neg /izbaci i ID u /sviclanovi ako kuzite sto mislim??
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

dragan12

Mozes da napravis nesto kada ubacuje u organizaciju da cuvas negde po organizacijama koja je koja i kada gleda ko je sve u org ucitas to i ispises mu ko je u org, a mozes tako isto da napravis i brojanje kolko je u org. A za to pritisni CTRL i H gore upisi /uninvite,a dole /izbaci

ma pogresno si me skonto.. Ocu da napravim da kad upisem /sviclanovi da pise:

1. (IME igraca koji je u org) 2. (ime igraca koji je u org) itd do broja 10 ako nije niko na tom mjestu onda NIKO nek pise.
A za /izbaci nebi da pise /izbaci PlayerID nego /izbaci i da se pojavi /sviclanovi i npr ako ocu kickat onog koji je na broju 10 da upisem /izbaci 10 znaci ne Player

dragan12

CitatMozes da napravis nesto kada ubacuje u organizaciju da cuvas negde po organizacijama koja je koja i kada gleda ko je sve u org ucitas to i ispises mu ko je u org, a mozes tako isto da napravis i brojanje kolko je u org.
Pa sve to lepo uradis na ovaj nacin kako mislis da pamtis to? Tako i za izbaci samo preuredis. Ja ti necu praviti citav saving system jer ovaj pdf ne sluzi za to da ti ja pravim mod nego da pomognem gde zapnes. Ako neko hoce da pravi sve slobodno

To ti je kao na CH kad si lider.. To je tesko napravit ali djuro je specijalac za to :D