[POMOC]Oko teksta

Započeo [ED]Matt, Novembar 15, 2011, 19:12:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: United
Detaljan opis problema:Pa u pawno sam sve izmjenio svoje ime servera. i sad kad idem ingame pise Dobrodosli na United Roleplay, umjesto Extract roleplay, a u PAWNO kad otvorim GM , nema nigdje United .
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/
Extract RP
ZATVOREN !!!
178.33.90.184:4973
www.extract.com

dragan12

Kada promenis pretisni Compile (F5) i kada zavrsi onda ako nema errora pokreni server i udji i vidi.

EDIT:
Vidim procitao si pravila :)
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2011, 19:16:03 POSLE PODNE od [BD]Gagi

Citat: [BD]Gagi poslato Novembar 15, 2011, 19:15:38 POSLE PODNE
Kada promenis pretisni Compile (F5) i kada zavrsi onda ako nema errora pokreni server i udji i vidi.

EDIT:

jesam uradio to, jbt i opet isto, idem natrag u pawno i tamo NEMa... -.-'' , pa di bi drugdje moglo bit.. jbt
Extract RP
ZATVOREN !!!
www.extract.com

dragan12

Citat: [EX]Matt poslato Novembar 15, 2011, 19:22:26 POSLE PODNE
Citat: [BD]Gagi poslato Novembar 15, 2011, 19:15:38 POSLE PODNE

EDIT:

jesam uradio to, jbt i opet isto, idem natrag u pawno i tamo NEMa... -.-'' , pa di bi drugdje moglo bit.. jbt
Ako si promenio taj text Dobrodosli.... i onda u pawno pretisnuo F5 i on zavrsio i nema errora i ako ponovo pokrenes treba da radi.

ma nikako se nemoze promjenit jbt, ali KAKO onda moze uopce pisat kad ga nema u pawno
Extract RP
ZATVOREN !!!
www.extract.com

dragan12

Sada cu ja skinuti United da vidim sta nece pa cu editati post. Aj videcu i u ravens.

EDIT:
Ovako maki. scriptfiles/LARP i otvori motd i tu promeni Namigujem
Sada cu videti u united ako nije mozda i isto

EDIT2:
Isto je i na united
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2011, 22:37:18 POSLE PODNE od [BD]Gagi

Gagi, uspeo sam da resim, nemoj da se cimas u vezi ravens-a, malorpe kad sam procitao nesto u tvom postu, sinula mi je ideja...
Hvala... problem je bio van skripte, a to mi je palo na pamet kad si rekao pokreni srw.... hvala gagi puno :)

Matt, probaj i ti da nadjes van skripte, negde u scriptfiles fajl koj sadrzi to (verovatno nije .pwn vec .ini)

Gagi nadam se da te nisam iscimao sad sa ovim.... hvala jos jednom...  :)

edit: Ispala, gagi nisam video da si gore editovao post, izvini...

Sve u svemu hvala puno :)
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2011, 22:52:12 POSLE PODNE od [A]Maki187