[NX] Nexus Gaming [www.nexus-gaming.info]

Započeo Bvana Iz Lagune, Oktobar 22, 2011, 22:45:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Forum

- Na forumu je postavljena tema Mystic Jade koja je temeljito preradjena.
- Dodate su kategorije, i pod-forumi. Posto server jos nije otvoren neki boardovi ce biti dodati uz otvaranje servera.
- Otvorene su prijave za moderatore.
- Uskoro prijave za Global Moderatore, u prijavama ce prednost imati obicni Moderatori.
- Trazimo vodju FanArt-a, o nagradama cemo se dogovoriti.
- Forum je jos u BETA fazi te su moguci BUG-ovi, i naravno ima jos dosta posla oko njega.

Server

- GameMod nije radjen od nule, ali je  uzet cisti GF koji sam ja preveo i dodao jos dosta stvari.
- Za sada u GM je dodato oko 10k redova koji sam ja uradio. Zavrseno je oko 60% posla.
- Ubacen je novi COS (dinamicki). Sredjen je malo House System.
- Otvorene su prijave za Mappere, koji su nam toliko potrebni. Bit ce nagradjeni adminom (visokog levela)
- Prijave za GameAdmine i GameMastere za sada se jos nece otvarati, bit ce te obavjesteni. Prednost imaju aktivni korisnici foruma i sl.

Nadam se da ce te nam se pridruziti i da cemo se zajedno zabavljati kako na forumu, tako i na serveru. S postovanjem FyoDoR...
Pohvala, kritika za forum je dobrodosla :))

FORUM : www.nexus-gaming.info  
Poslednja Izmena: Oktobar 23, 2011, 00:16:47 PRE PODNE od Lozim se na FyoDoR-a :P

Puno toga Kopirano od Tere...

Naprimjer Pravila foruma -.-
Since 19.6.2011 - P!xel

- Skripter
- Maper
- Web Developer

Citat: [TG] P!xel poslato Oktobar 22, 2011, 23:37:45 POSLE PODNE
Puno toga Kopirano od Tere...

Naprimjer Pravila foruma -.-

Pravila cu izmjeniti, neznam ni sam sto sam kopirao xD

btw. daj reci sta je to jos kopirano. Al moze slobodno na PM da ne off-amo topic.

Ostali hvala, nastavit cu da se trudim :)
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2011, 23:46:24 POSLE PODNE od Lozim se na FyoDoR-a :P