[Pomoc]Problem u kompajlanju

Započeo Mirko1080, Oktobar 15, 2011, 09:36:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Noxicus (Pacino edit)
Detaljan opis problema: Izbaci mi greske kad hocu kompajlati:
C:\Users\****\Desktop\samp03csvr_R2-2_win32\gamemodes\RLRP.pwn(55789) : error 004: function "NameTimer" is not implemented
C:\Users\****\Desktop\samp03csvr_R2-2_win32\gamemodes\RLRP.pwn(58916) : warning 203: symbol is never used: "GetPointDistanceToPointExMorph"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Dio skripte: NameTimer();
Nemam 58916 liniju imam samo do 58915 evo 5 zadnjih linija:
"Unarmed (Fist)",
"Brass K"
};
#pragma unused a
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Oktobar 15, 2011, 09:36:45 PRE PODNE od Mirko1080

Paco

1.Imas 1 error koji moras da popravis a ne mi da ti popraviljamo nadi u skiripti.I reci nam opsirnije sta si radio prije compile

dragan12

error 004: function "NameTimer" is not implemented - Fali ti public NameTimer ja mislim
warning 203: symbol is never used: "GetPointDistanceToPointExMorph" - Znaci da se nigde ne koristi i da ti netreba mozes obrisao pritisni CTRL i F i potrazi ga.
@Paco
Nemoj da pises komentare ako ne mozes da pomognes.

Točno napiši šta da ubacim u skriptu i gdje (jer sam početnik). A GetPointDistanceToPointExMorph nemogu naci, neznam onda zasto se spominje kao warning xD

dragan12

Citat: Mirko1080 poslato Oktobar 15, 2011, 09:53:11 PRE PODNE
Točno napiši šta da ubacim u skriptu i gdje (jer sam početnik). A GetPointDistanceToPointExMorph nemogu naci, neznam onda zasto se spominje kao warning xD
Nadjes oba i obrises. NameTimer fali public ali i netreba ocigledno cim fali public, a GetPointDistanceToPointExMorph moras naci i obrisati

Izbrisao sam nametimer i izbacuje mi onaj GetPointDistanceToPointExMorph ali njega jednostavno nema u skripti. Meni je GM 0.3b a samp 0.3c (ili obrnuto) i ja kad sam kompajlao gdje mi se spremilo ta novi GM??

A zasto uopste radis GF edit kad nemas pojma o skriptanju? Lepo ti pise na temi o GF modu:

Citat: FeaR;8043
This script is not recommended for new scripters!!

Pocni svoj mod od 0 ili edituj neki stunt/dm pa ces nauciti
Poslednja Izmena: Oktobar 15, 2011, 10:09:19 PRE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

dragan12

Pa to se cuva u gamemodes kao .amx fajl. :)
Ima sigurno ono ali nemozes da nadjes ali aj ne smeta taj warrning.

@Gotti
Slazem se bolje da krene neki stunt/dm mod.