[pomoc] pomicanje objekata

Započeo Rabiosa, Oktobar 13, 2011, 16:46:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

e ovako mozel mi neko pomoci kako da spustim objekad onaj koji ne moze da se oznaci dvoklikom misom na njega tj hocu da strelice spustim u asvalt kao ovdje na ovoj slici

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=132820&highlight=roundabout

ali ja kada oznacim objekat i spustam ga na tastaturi spistim ga u asvalt skroz ili ga dignem da auto udari u njega kada naidje...znaci treba mi pomoc kako oznaciti objekat koji nece da se oznaci misom?

nadam ste da ste me razumjeli...ako nesto nije jasno recite pojasnicu xD
Respect to:
[BD]Gagi

Paco

Jel ti pitas sad kako spustit objekat?Ako da pritisni Page Down na tastaturi

Molim te, ponovno napiši sa zarezima i točkama.
Ja ovo dešifrirat nemogu osim ako pročitam 100x.

Mikic95

Koristi tipke 'Page Down' , 'Page Up' i drži tipku ALT da se objekat sporije kreće.

Citat: Rabiosa poslato Oktobar 13, 2011, 16:46:17 POSLE PODNE
e ovako mozel mi neko pomoci kako da spustim objekad onaj koji ne moze da se oznaci dvoklikom misom na njega tj hocu da strelice spustim u asvalt kao ovdje na ovoj slici

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=132820&highlight=roundabout

ali ja kada oznacim objekat i spustam ga na tastaturi spistim ga u asvalt skroz ili ga dignem da auto udari u njega kada naidje...znaci treba mi pomoc kako oznaciti objekat koji nece da se oznaci misom?

nadam ste da ste me razumjeli...ako nesto nije jasno recite pojasnicu xD

Pritisnes F i tamo gde su alatke nadji "Current elements" i tu nadji taj objekat koji ne mozes zahvatiti strelicom, samo kliknes 2 puta na njega, spusta se preko PAGE DOWN, a podize se preko PAGE UP, a drzi ALT da sporije pomeras.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

tnxxxx uspio sam hvala puno moze lock!
Respect to:
[BD]Gagi