Razer Rol3Play

Započeo â„“Ï…ccнαѕѕє™, Septembar 03, 2011, 18:07:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

OptX

Ups cini mi se da vam je sarma izbrisao forum.
Jbg. Mislim da biste uspijeli sa serverom ali vas hakeri jebu

Nije njima niko Hack nego nisu dovoljno pazljivi! A Gm je od cybera opis kratak i nema slika ocijena 2/10 Sory
Trazim Skriptera! Nagrada Head Admin

Citat: [CroCity]BURN poslato Septembar 20, 2011, 23:17:27 POSLE PODNE
Citat: Hail poslato Septembar 20, 2011, 23:15:01 POSLE PODNE
Nije njima niko Hack nego nisu dovoljno pazljivi! A Gm je od cybera opis kratak i nema slika ocijena 2/10 Sory
kako mislis nisu dovoljno pazljivi  ???

Svakakvi lameri tj klinci salju keylogere i kad neko to prihvati, nazivaju sebe hackerom,

MMM SARMAAAAAAA ^^
Server nije los al web owna sarmica xD
Izrada web aplikacija/desktop aplikacija, kontakt PM.
VPS/Dedi managment 'n' hosting @pm also.

SoNNix

opis nije los,ali trebao si staviti slike...serveru treba igraca-poradite na tome

Hahahahahah, evo da ja malo objasnim situaciju izblizega. Znaci ja domagoja znam u RL, i to je moj zapravo forum, pogledajte u offtopik ima tema u 4 mjesecu napisana od mene da cu otvorit razer roleplay. Kad je to propalo, mene domagoj prije par mjeseci pita ocu li mu dat forum i portal, ja kazem ocu al promini malo portal da nije isti, a forum temu mos ostavit kakva je. Da bi nakon 10 dana kad sam ja dosa sve ostalo potpuno isto, ali u creditse je stavio da je on sve napravio, zato na razer-rp.info pise all made by sarma.
I tad sam maka portal i forum teme, ali smf je osta instaliran. Dodem ja ponovo za 15 dana, kad ono makne mi admina na forumu, mislim da ipak je to moga ostavit, nit sam mu pisa po forumu niti ista, ja mu dam cili host i domenu na 7/8 miseci i on mi tako vrati. I onda jednostavno udem na ftp ( moj je host, tako da imam podatke ) i izbrisem forum. Znaci ja nisam nista hakao, jer to je moj host i imam podatke od njega... Eto toliko o tome :D

Citat: SARMA poslato Septembar 22, 2011, 15:42:57 POSLE PODNE
Hahahahahah, evo da ja malo objasnim situaciju izblizega. Znaci ja domagoja znam u RL, i to je moj zapravo forum, pogledajte u offtopik ima tema u 4 mjesecu napisana od mene da cu otvorit razer roleplay. Kad je to propalo, mene domagoj prije par mjeseci pita ocu li mu dat forum i portal, ja kazem ocu al promini malo portal da nije isti, a forum temu mos ostavit kakva je. Da bi nakon 10 dana kad sam ja dosa sve ostalo potpuno isto, ali u creditse je stavio da je on sve napravio, zato na razer-rp.info pise all made by sarma.
I tad sam maka portal i forum teme, ali smf je osta instaliran. Dodem ja ponovo za 15 dana, kad ono makne mi admina na forumu, mislim da ipak je to moga ostavit, nit sam mu pisa po forumu niti ista, ja mu dam cili host i domenu na 7/8 miseci i on mi tako vrati. I onda jednostavno udem na ftp ( moj je host, tako da imam podatke ) i izbrisem forum. Znaci ja nisam nista hakao, jer to je moj host i imam podatke od njega... Eto toliko o tome :D

a jesi mu ti reko da te stavi u creditse?

ili je samo on nezahvalan?
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Sretno.

CroHerze informacije

Nick(RP) : Lenart Wixxer
Nick(DM) : fearless
Rank : Mapping TEAM (RPG)
EX Rank : RPG/DM GameSage (1) | DM Administrator (3)
CH-DM : Ex.Skripter
CH-RP : Maper

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click
XFire : fearlesscroherze Zanimanje : Skripter,Maper

Citat: [BM]Ï...ÊŸÑ,ıмαÑ,ε poslato Septembar 22, 2011, 16:13:05 POSLE PODNE
Citat: SARMA poslato Septembar 22, 2011, 15:42:57 POSLE PODNE

a jesi mu ti reko da te stavi u creditse?

ili je samo on nezahvalan?
Ja jesam bio u creditsima, jer sam ja bio napravio portal za sebe kad sam prvi put otvarao, i kad sam mu dao, ja njemu nisam branio da mene makne iz creditsa ali uz uvjet da on izmjeni barem malo izgleda portala. Problem je sta on nije ama bas nista izmjenio, a stavio je svoje creditse.

Citat: [CroCity]BURN poslato Septembar 20, 2011, 23:17:27 POSLE PODNE
Citat: Hail poslato Septembar 20, 2011, 23:15:01 POSLE PODNE
kako mislis nisu dovoljno pazljivi  ???
Davaju svakome admina i paswor im je pre jednostavan!
Trazim Skriptera! Nagrada Head Admin