Pozdrav svima.

Započeo Zaga, Septembar 23, 2011, 10:01:54 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

-Vase ime po mogucnosti i prezime : * Viktor Zagajski
-Gdje zivite i gdje ste rodjeni : * Zagreb, Hrvatska
-Koliko imate godina : * 14
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum :  jednostavno jednog dana ukucao balkan samp na google, "guglam i ja, gluglajmo zajedno"
-Vase misljenje o forumu : Svidja mi se, dolje u prilozenom cu vam napisati zasto sam i dosao :)
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) : * igrao sam mnogo servera (CH, LSRP i trenutno GF)
-Koliko dugo igrate SA:MP : od 1. mjeseca 2008.
-Da li skriptate : * Moj razlog dolaska ovdje je nauciti skriptati, nekoliko mojih prijatelja iz razreda je odlucilo napraviti server, a da se tako izrazim, nisu dosta "inteligentni" za skriptanje pa sam ja zaduzen za to, o scriptanju nemam pojma ali sam zato tu da sve naucim...

Imam pitanje, gdje mogu vidjeti nekake tutoriale za scriptanje, znaci za one skroz pocetnike.

Dobrodosao, postuj pravila i uzivaj na forumu ;) Imas razne tutorijale ovde samo treba da se dohvatis posla  :D

Dobro dosao :D
Since 19.6.2011 - P!xel

- Skripter
- Maper
- Web Developer

Citat: Gospodin poslato Septembar 23, 2011, 10:03:23 PRE PODNE
Dobrodosao, postuj pravila i uzivaj na forumu ;) Imas razne tutorijale ovde samo treba da se dohvatis posla  :D

Mozes li mi linkat tutorial onako za pocetnika poctnickog, za one koji ama bas nista ne znaju a zele puno znati :D

Pozdrav, dobrodosao, zabavi se, postuj pravila itd :P

imas puno tutova koji ti mogu dosta pomoci
drustvo je super !!!
Poslednja Izmena: Septembar 28, 2011, 15:13:13 POSLE PODNE od [TG] P!xel
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747