[pomoc] Kako da napravim jetpack

Započeo Danijel96.pwn, Septembar 18, 2011, 16:47:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

skripta koju korsitm : balkan undergroun
opis problema: trazio sam na trazilicu neku filterskriptu ali vido sam da nema samo [pomoc] ali nemogu od toga da uzmem zato sto neodgovara na moj gm
jel moze neko da mi kaze jel ima negde komanda za moj gm ili neka fs
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

jetpack
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

SetPlayerSpecialAction(playerid, SPECIAL_ACTION_USEJETPACK);

imam junkbuster pa nece da mi radi tako sta bi trebo uradit
kada ukucam jetpack a kada nisam admin banuje me a kada sam admin onda se nista nepojavljuje ali vidiim u serveru da sam stvorio al mi se nepojavljuje zbog junkbustera

sta bih trebao uradit ???

Mislis ovo ?

if(strcmp(cmd, "/jetpack", true) == 0)
   {
       GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
       if(IsPlayerConnected(playerid))
       {
           if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1)
           {
               SetPlayerSpecialAction(playerid, 2);
               SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "Stvorili ste Jetpack");
               SendClientMessage(playerid, COLOR_DBLUE, "Nezaboravite da ga respawn sa komandom /up");
         }
         else
         {
             SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "SERVER: Niste admin!");
         }
      }
      else
      {
            SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "SERVER: Morate biti prijavljeni da biste koristili ovu naredbu.");
      }
      return 1;
   }

hvala brate.

ali nesto nece da mi radi sve je ok pise stvorili ste jetpack i to sve ali nestvori se

eo link slike kako to izgleda :  http://ultraphoto.org/images/77zxicvo5nxhok9938vp.png

eo kako mi pokazuje server : [junkbuster] could not give Danijel_Cervenjak a jetpack because its forbidden.   to izbaci kad pogledam u server.exe
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2011, 14:42:14 POSLE PODNE od danijel123

Patrick

pa odi u scriptfiles pod mapu jungbuster i tam ga iskljuci pise ti jetpack=1 ti stavi jetpack=0 i ona ces ga moci koristit

nemoj to gasiti, samo ubaci u mod ovo dolje i moci ces.
public IsPlayerAdminCall(playerid)
{
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1) { return 1; }
else { return 0; }
}

ok hvala mnogo

ovo radi
Poslednja Izmena: Septembar 21, 2011, 15:40:54 POSLE PODNE od danijel123