[POMOC] MTA problem

Započeo TheMonk, Novembar 17, 2011, 09:19:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako,radio sam neku mapu i kad sam kliknuo da izaberem objekat i kad sam ga izabrao odjednom mi bude ovako http://www.zaslike.com/files/3cki6psd6xtoly0gg64.jpg i kad mi se to pojavi,ne mogu da koristim one ikonice da stvaram objekte,vozila...Znaci to mi se desi nakon nekog vremena,do tada je sve super,samo od jednom mi to izadje i ne mogu nista vise da radim.Ovo je MTA 1.1.1 i radio sam update i opet tako.Skinuo sam bio MTA 1.0.5 i na njemu mi se ne pojavljuje takav problem.Dodao sam jedan dodatak koji se zove 'rcg' al ne verujem da je do toga jer mi se ovo i ranije desavalo,nadam se da je jos neko imao ovakav problem.Hvala unapred.

Citat: MonkStudio poslato Novembar 17, 2011, 12:09:44 POSLE PODNE
Citat: |W| KombinatoR poslato Novembar 17, 2011, 11:07:25 PRE PODNE
jesi probao reinstalirat MTA ?
Da,sve sam bio obrisao i opet instalirao al nista.
a odakle si skinuo novi? skini direkt s njihove stranice...

Probaj sa instalacijom najnovijih recourca
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri