[Pomoc] GarHouse

Započeo DeBlack, Avgust 30, 2011, 15:33:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: streetstories
Detaljan opis problema: pa ja instaliro garHouse i ocu da dodajem jos kuca, al kad god tjednem da stvorim kucu pise da ID kuce ne postoji, upisujem sve IDeve a nece da radi...
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Evo slike, pa ako neko ima LINK od GarHouse da valja nek posta ovdje da skinem, ovaj moj nevalja 2 pare:
http://imageshack.us/photo/my-images/545/samp116tp.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/94/samp117es.png/

DeBlack | Mapper | PS User

probaj samo reload fs...
â˜... â–,â–ƒâ–...▆▇█ G â–ˆ O â–ˆ F â–ˆ █▇▆â–...â–ƒâ–, â˜...

â–'█▀▀█ █▀▀█ █▀▀ ▀▀█▀▀ █▀▀█ █▀▀█
â–'â–ˆâ–'â–'â–' â–ˆâ–,,â–,,â–ˆ ▀▀█ â–'â–'â–ˆâ–'â–' â–ˆâ–,,â–,,â–€ â–ˆâ–'â–'â–ˆ
â–'â–ˆâ–,,â–,,â–ˆ â–€â–'â–'â–€ ▀▀▀ â–'â–'â–ˆâ–'â–' â–€â–'▀▀ ▀▀▀▀

ma probavo sam i pise loadin fs garhouse failed...tak nest, nece da ga ponovo ocita, a kad upisem rcon radi FS al nece da pravi kuce, pola pola radi...Pa jbg ako neko ima linkk da valja nek stavi

ae
u scriptfiles > GarHouse > interiors
i vidi imas li ista u folderu "Interior" ako nemas,to je problem
javi se da ti dam
ako nije to
onda uslikaj da vidim sta ti javlja

Ja nemam nikakog foldera pod imenom "GarHouse" u scriptfiles.... Gledo sam cjeli datoteku servera i samo mi nadje GarHouse pwn i amx ( fs )....

Citat: DeBlack poslato Avgust 31, 2011, 10:11:57 PRE PODNE
Ja nemam nikakog foldera pod imenom "GarHouse" u scriptfiles.... Gledo sam cjeli datoteku servera i samo mi nadje GarHouse pwn i amx ( fs )....
Nemas folder GarHouse ali ga napravi scriptfiles..

Ne Nastic, nek ga skine s samp foruma (oficijalnog), i nek kopira scriptfilese od pravog izvornog GarHouse-a u scriptfiles, stvar rjesena :)
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Pa ja sam GarHouse i skinio sa pravog samp foruma samp.com .... Neznam nigdje drugdje nac pravi garHouse da valja... jbg ako neko ima link nek stavi

dodaj me na msn ako imas
[email protected]
nemogu da ga uploadam
velicina 4 KB a uploada 5 minuta i nece :S
al preko msn cu ti dati ili vec nekako

Dodo sam te ( [email protected] ____    Shawn-47 ).....

Meni je lepo radio GarHouse sve do danas kad sam dosao do kuce i kucao /createhouse cena,, nije mi stvoralo kucu sta god da napisem pise Invalid House interior to mi nije bilo do malopre. Sve sam kuce /removeallhouses i sad to ne radi a isao sam /rcon login ?