Prebacivanje Podataka

Započeo matemandbrnaze742, Januar 16, 2010, 14:38:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ma neda mi se vise sa vama prepirat. Lijepo je pisalo na hrvatkom kakav je Direktni kabal ,a kakav je Crossover kabal
Bar 50 puta sam spajao mrezu [LAN] i onda mi vi tu nadjete nekakvo englesko objasnjenje i tamo nes prevodite...

Uglavnom: Spoji ti Crossover kabal direktno iz mrezne kartice jednog kompa u drugi, namjesti sve postavke i sve sto moras NECE TI RADIT MREZA :(
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Ako si ti spajao mora da mreza kurca nije valjala onda, odi tamo pitaj profesora iz informatike ili racunalstva pa se onda ovdje javi

Ma ne, vidim da sam pogrijesio - na svakom forumu pise drugacije  >:(

Al bitno je ak zelis spojit odes u trgovinu i kazes "dajte mi jedan kabal za mrezu sto se spaja sa rutherom" xD
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Citat: [GG] ZicMortal poslato Januar 17, 2010, 14:38:08 POSLE PODNE
Ma ne, vidim da sam pogrijesio - na svakom forumu pise drugacije  >:(

Al bitno je ak zelis spojit odes u trgovinu i kazes "dajte mi jedan kabal za mrezu sto se spaja sa rutherom" xD

Ajde prestanite vise, jednostavno idete u ducan sa informatickom opremom i kazete "Trebam jedan Mrezni kabel" oni ce vam dat i pitat ce vas koje duzine...kad dodete doma to ustekate u komp i u drugi komp ili u komp pa u ruter....sa jednim kablom ja radim obadvoje i radi....i to je to!!

turker_kc

Citat: [GG] ZicMortal poslato Januar 17, 2010, 13:50:25 POSLE PODNE
Ma neda mi se vise sa vama prepirat. Lijepo je pisalo na hrvatkom kakav je Direktni kabal ,a kakav je Crossover kabal
Bar 50 puta sam spajao mrezu [LAN] i onda mi vi tu nadjete nekakvo englesko objasnjenje i tamo nes prevodite...

Uglavnom: Spoji ti Crossover kabal direktno iz mrezne kartice jednog kompa u drugi, namjesti sve postavke i sve sto moras NECE TI RADIT MREZA :(

Ajde ne pametuj dosadan si

Sigurno cu vise vjerovati wikipediji nego tebi lol