[POMOC]Uplata

Započeo [PG]_LiveOne, Avgust 21, 2011, 01:15:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako ja imam Reseller i preprodajem CS server moje pitanje e sljedece : Kako mi netko iz BIH moze uplatit jer sam od tamo . Znam da nemogu dobit ziro racun .... i zbog Ovog mi je "firma" propala i u minusu sam nekih 40km uzeo sam na 2 mjeseca .... :S koja istjecu sa u 1.9 a prodo sam 1 server -.- i na tom jednom nije bio nitko nikad :S ..... Preko cega mi netko moze uplatit ? Plz odgovor ...
Ping | Need For Speed - Progres
OwnerShip 100 % | Reg/Log sistem 100 % | Admin + GameMaster sistem 100 % | Bande 100 % | Poslovi 100 % | Eventi 0 % | Sistem Duel za Gunove 100 % | Sistem Duel Race 100 % | Tuning Sistem 15 % | Shop sistem 0 %
Potrebni Mapperi za Ping posebno za NFS i FR mod
Prijavnica :
Nick na forumu ( Ping forumu ) :
Za koji mod zelite mappat ( mozemo se bazirat samo za jedan a mozete za oba ) :
Sto zelite kao nagradu :

Pa preko ziro racuna ( Uzmi od brata/sestre ili majke i oca ), a ako nemoze tako, onda imas i postom, neka otide u postu stavi u kovertu novce, markica, adresa i salje na tvoju.

Ako si maloljetnik nemoj se ni upuÅ¡tat u takve projekte samo čeÅ¡ Ä'aba bacit pare i gubit vrijeme. Da imaÅ¡ debitnu kartu fino napraviÅ¡ Paypal, pa mogu ti uplaćivat na njeg i na karticu jer je debitna zapravo žiro račun ali ima podrÅ¡ku ViSA electron ;)

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Ma nacu partnera iz grada sa ziro racunom. 

Btw hvala :)
Ping | Need For Speed - Progres
OwnerShip 100 % | Reg/Log sistem 100 % | Admin + GameMaster sistem 100 % | Bande 100 % | Poslovi 100 % | Eventi 0 % | Sistem Duel za Gunove 100 % | Sistem Duel Race 100 % | Tuning Sistem 15 % | Shop sistem 0 %
Potrebni Mapperi za Ping posebno za NFS i FR mod
Prijavnica :
Nick na forumu ( Ping forumu ) :
Za koji mod zelite mappat ( mozemo se bazirat samo za jedan a mozete za oba ) :
Sto zelite kao nagradu :