CroHerzegovina Gaming Community,Veliki UPDATE

Započeo kreso345, Januar 14, 2010, 14:34:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovo cu dalje LOCKATI jer ovaj forum nece biti mjesto ovakvih rasprava niti je otvoren radi toga. Ovaj forum je NEUTRALAN. A to sto kad sam zvao sve igrace, samo su se sa CH javili i dosli iako nisu ni oni znali da sam to ja. Vi ostali ste svi dosli u manjem broju zato vas je i manje. Dalje, nikad nisam nikoga banovao jer je napao CH niti sam ikad iciju temu izbrisao mozda su drugi modovi i admini da ne bi se nastavila daljnja svada. A cupici ne iskrivljujte moje rijeci i NECE MI NITKO PISATI VELIKIM CRVENIM SLOVIMA PO forumu jer to ni ja ne radim. Ja i dalje guram ovaj forum zajedno sa correlliem i sa ostalima koji zele nauciti skriptati a za vas me boli briga.
I cupicu, kupi naocale, jer ili ne znas citati ili ne vidis dobro. U mom postu jasno stoji da je CH bila dotakla dno, trazili smo vasu pomoc tj ne pomoc nego da nam se samo pripojite i pitao sam vas vise puta kao i samparenu. Vi ste odbili, vas problem, vasa stvar ali nisam radi propasti trazio pomoc cak sto vise mi smo tada relativno dobro radili jer je to bilo vrijeme kad je MATEJdz vodio server i bilo je igraca i onda je djuro dosao i doveo jos mnogo igraca ali necu dopustiti da netko kaze da je prije djuro dok je matej bio recimo na vlasti da je CH bila na dnu JER NIJE, bila je bolja od VAS. Ch je prije mateja bila dotakla dno. I to nece nitko osporiti niti ima pravo, niti ce itko po tome pljuvati. LOCK!!! dalje me trazite na MSN-u ako zelite raspraviti.

I correlli otvara svoj server tako da ni on vise nece biti neutralan a necu odustati od ovoga jer sam ovo dugo smisljao i CH NIJE FAVORIZIRANA ovdje, svatko tko na bilo kojem mjestu na ovom forumu nastavi raspravu u vezi ovoga ili sl. DOBIT CE BAN i ocekujem da ostali administratori i modovi tako postupaju. Ne dopustite da ovi naruse forum koji je napravljen za skriptanje i u koji je ulozeno toliko truda. KOME SE NE SVIDA NEK ODSTUPI SA FORUMA, MOLIM LIJEPO!!!

Correlli

Istina vam je data u ruke - to ste i željeli.

Ova zajednica je neutralna, ćak i više nego Distrikt Brćko. Ovdje sve zajednice važe isto kao i CH, i ako je glavni vlasnik CroHerzegovine otvorio ovu zajednicu.
Ja sam planirao da bi to napravio već duže vremena, ipak se bavim sa sa:mp-om već od poćetka, najstariji sam igrać i skripter sa ovih prostora a i bio sam u sa:mp team-u, ali ipak nisam napravio, šta je naravno bilo malo ćudno nekim mojim prijateljima.
Drago mi je da je to netko drugi napravio. Trebali bi biti zahvalni Benjaminu za ovo, ali ne zato što je napravio ovu zajednicu, nego zato što ju je pokrenuo kako treba, i da još sad radi.

Ako ima netko neki problem sa time da je ova zajednica napravljena od strane glavnog vlasnika CroHerzegovine, onda može slobodno otići odavde, jer mi nikoga ne silimo da ostane ovdje.
Ova zajednica će i dalje služiti za obrazovanje novih skriptera i još dalje će nuditi pomoć SVIM vlasnicima servera (da, baš SVIMA).

Ako netko ima problem sa osobljem ili bilo kojim drugim korisnikom ovog foruma, onda neka ga prijavi u ovaj pod-forum.

Kao što sam već rekao, ova zajednica je potpuno neutralna, sve ostale gaming zajednice su jednakovrijedne i NISU ispod CH gaming zajednice.
Ako vas je koji Administrator, Super/Global Moderator ili Moderator nekada uvrijedio, onda se ja isprićajem u njihovom imenu.

Stare (neaktivne) Moderatore ću maknuti, što znaći da će biti nova mjesta za druge korisnike da postanu Moderatori.

Ako netko ima kakav problem sa ovim postom, onda neka mi slobodno pošalje PM pa ćemo riješiti sitnice izvan ovog topika.

Pozdrav,
   Correlli

[CH]grudvo

Ja se izvinjavam sto koristim svoju poziciju moderatora i dajem odgovor ovde al moram

Soprano samo cu ti reci dobro si rekao ono sto te ne ubije to te ojaca imas punu podrsku, imas tutoriale pomogao si igracima i sve, ali ne treba to kriti sve treba reci kako jeste, korosec je to izjavio pa je jadan otiso meni ga je zao bilo, samo trebamo biti iskreni jedni prema drugima  i svima ce biti lijepo, a correli to za brcko ti je dobro :)

Al ste ga nasrali.  ???


Mislim da ovaj forum nije smisljen za svadju vec da oni koji zele nauce skriptat,razmjenjuju skripte i druze se neovisno o pripadnosti pojedinom klanu. Mislm da su neki od vas izgubili dodir s stvarnoscu jer ovo je samo jedna od nekoliko miljuna kompjuterskih igara.Isto tako mi smo malo razocarani jer osim CH i ST NITKO ovdje nije dosao pomoci i reci nesto PAMETNO vec samo srati. Ima par izuzetaka koji nisu vise niti u jednoj Gaming Zajednici ali GF me iskreno razocarao jer sam ocekivao da ce oni ovdje sudjelovati isto kao sto su neki od njih aktivni na oficijalnom samp forumu.

Bullet,Baff i Corr vi bi bile te iznimke + John a ostatak se moze sramit sto se nikad ovdje nije pojavio!

Da vi znate samo koliko je truda ulozeno u prijevod na engleski tema s SAMP Wikija!

I onda dojdete ovako ovdje se svadjat u temi nekog samp servera

Bez veze  :-\