(Pomoc) Ajde molim vas pomozite

Započeo iljicmatteo, Avgust 08, 2011, 09:08:31 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako nisam jos imao ovakav problem i neznam ga rjesit pa bih vas molio da mi pomognete..

Radi se o tome izmappao sam jednu jako veliku zgradu i napravio sam od nje FS/MAP, ubacio sam lift da,problem je u tome napravio sam u FS ubacim ,u .cfg odem tamo i nema uvopce objekata ,pomislio sam pa mozda je to zato radi FS pa sam obrisao ,i ubacio samo createobje. naravno u pawno(i znam di sve ide ) udario sam f5 nema niti jedne greške,otisao opet u server/naravno on/off sam ga prije toga, usao sam i opet nema obj. ,ponovno sam usao u pawno lupio F5 i izbaci jedan error a_samp /nemoze ga pronac/ pa onda sam uzeo drugi gm pa onda npr nemoze nac inc "duty" i sve tako u beskonacnost,sad neznam dali to moje racunalo sere ili koji mu je k. ako ima inc zasto onda izbacuje ERROR? da ga nemoze pronac? ako neko zna u cemu je problem lijepo bi molio da mi objasni,jer ovo radim FS/MAP za VAS jer cu to objavit ,i vjerujem da ce vam se svidjet, pozdrav :D

i kakave to veze ima sa MTA?
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

SMOD zakljucajte ovo, da ne bude sakupljanja postova, Gotti je na odmoru
Last nick: Vectro64

Citat: System32 poslato Avgust 08, 2011, 09:15:23 PRE PODNE
i kakave to veze ima sa MTA?

ima veze,jer nece kada iz mta objekte prebacujem u samp da radi,ali posto kazes da sam pogrjesio onda prebaci topic tamo gdje mu je mjesto!