[POMOC] Oko convert-a

Započeo *.:David:.*, Avgust 20, 2011, 15:20:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako ...
Jel mogu da convertam cijelu mapu sa 2684 objekata i 1452 auta ili bas moram raditi novu mapu "GSF, Bloods, Crips, Yamagguci ... " jer ako converatm na convertffs-u nezeli mi raditi pola toga sta sam izmapao. Pa jel moze pomoc oko toga?

Kakve veze imaju GSF, Yamaguchi.. sa konvertovanjem ? Malo pojasni sta hoces. U svakom slucaju preko convertffs mozes u isto vreme konvertovati i objekte i vozila.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Ovako, jel mogu u convertu convertat svih 3000 objekta ili moram convertat 100 po 100?
Jer kad sam converto u convertffs nisu mi se ucitali objekti.

Citat: *.:David:.* poslato Avgust 20, 2011, 15:27:31 POSLE PODNE
Ovako, jel mogu u convertu convertat svih 3000 objekta ili moram convertat 100 po 100?

Probaj ovdje koliko će konvertovat "odjednom"

http://gtamap.delux-host.com/converter/

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

Citat: S|Michael poslato Avgust 20, 2011, 15:28:40 POSLE PODNE

Jel mi mos malo objasniti kako convert u tom convertu? Jos nikada nisam converto u tome, converto sam samo u convertffs-u. :S

Mozes sve od jednom, zasto bi 100 po 100 ? Ja od jednom sve konvertujem, al' eto ako hoces probaj da konvertujes 1000 po 1000 objekata.

I kako ti se ne ocitavaju? Ako mislis da se ne vide lepo konvertuj ih u CreateDynamicObject kodu - Incognitov Streamer
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: *.:David:.* poslato Avgust 20, 2011, 15:32:00 POSLE PODNE
Citat: S|Michael poslato Avgust 20, 2011, 15:28:40 POSLE PODNE

Jel mi mos malo objasniti kako convert u tom convertu? Jos nikada nisam converto u tome, converto sam samo u convertffs-u. :S

Odabereš mapu gore i označiš ono PAWN code for samp ili Y_Less ako koristiš CreateDynamicobjekte sa streamerom..

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

@ Davide - Problem ti je u tome, sta tvoja scripta nemoze ocitati 2000+ objekata na jednome mjestu te ti ne prikazuje nista. Skini drugi scriptu pa probaj opet i vidit ces da nije bilo do tebe vec do scripte. Takav isti problem sam imo i ja sa 300+ objekta na default GodFather scripti.

Citat: Sexserghy [♥] poslato Avgust 22, 2011, 05:47:50 PRE PODNE
@ Davide - Problem ti je u tome, sta tvoja scripta nemoze ocitati 2000+ objekata na jednome mjestu te ti ne prikazuje nista. Skini drugi scriptu pa probaj opet i vidit ces da nije bilo do tebe vec do scripte. Takav isti problem sam imo i ja sa 300+ objekta na default GodFather scripti.

To nije muka, potrebno je samo naći di je definiran max_broj_objekata i promjenit konstantu =)

Citat: S|Michael poslato Avgust 22, 2011, 06:43:40 PRE PODNE
Citat: Sexserghy [♥] poslato Avgust 22, 2011, 05:47:50 PRE PODNE

To nije muka, potrebno je samo naći di je definiran max_broj_objekata i promjenit konstantu =)

Pa dobro, al sam mu reko do cega je. Mogo si mu objasniti onda kako da napravi to.

Objasni kako napravit to za vise toga,mene zanima......meni se nikad nije dogodilo ali ako se ikad ddogdi da mi moze pomoc :D
Pravim modove i FS-ove javite mi se na PM za drugo samo $$$$$$$$$

Citat: Medis poslato Avgust 22, 2011, 12:27:40 POSLE PODNE
Objasni kako napravit to za vise toga,mene zanima......meni se nikad nije dogodilo ali ako se ikad ddogdi da mi moze pomoc :D
Ubaci streamer i uzivaj ako ti je nesto nejasno javi. Evo ti tutorijal: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=17817.0