[POMOC] Sva vozila su duplirana

Započeo [YU]Shadowr, Avgust 07, 2011, 12:29:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Street Stories-GTARP
Detaljan opis problema: PA promenio sam poziciju jedno 10 auta sto su bili u jednoij bazi i sklonio sam ih sa /apark negde tamo jer su mi smetala za bazu ali sve to uradim i ponovo udjem i vidim SVAKO Vozilo na serveru JE DUPLIRANO znachi svako mozete mi reci kako to da resim
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/
//

ova koja ti netrebadu i koje si apark izbrisi iz skripte....
Trenutni projekt: NightLife Roleplay

Bizz System 40%
House System 70%
Car Ownership 20%
Log/reg System 100%
Poslovi 20%
Anticheat 0%
Organizacije 50%
Event System 0%
Komande 20%

Citat: Mladen Smiljan poslato Avgust 07, 2011, 12:32:01 POSLE PODNE
ova koja ti netrebadu i koje si apark izbrisi iz skripte....
Isto je i dupliraj se OPEt ubicus e majkemi
//

Zasto ti jednostavno /Save kordinate i ides u skriptu i kordinate auta promjenis ?

Citat: [BM]Mr.Saxobeat poslato Avgust 07, 2011, 13:19:01 POSLE PODNE
Zasto ti jednostavno /Save kordinate i ides u skriptu i kordinate auta promjenis ?
Ocigledno se ne razumes SA GTARP.
Gtarp nije tako jednostavan i ako tako promenim kordinate zbugaju se idove i sve pokuso sam ja to sve bate i znam sta moze sta nemoze negome cudi kako duplira kola kako da prkeinem to WTF.
Daj pomazite ljudi molim vas
//

Ok ako ti promijenis kordinate vozila i pomijesaju ti se ID-ovi onda ti je GAMEMOD U K eto samo da ti kazem .... imo sam i ja GTARP i promijenio sam kordinate i sve je dobro bilo.... pa da ce se pomijesati ID-ovi  :D  :D  :D

EDIT: Tebi ce se pomijesati ID-ovi ako dodajes vozila ili brises ... a ako promijenis samo kordinate nece
Poslednja Izmena: Avgust 07, 2011, 13:45:05 POSLE PODNE od [BM]Mr.Saxobeat

Citat: [BM]Mr.Saxobeat poslato Avgust 07, 2011, 13:44:10 POSLE PODNE
Ok ako ti promijenis kordinate vozila i pomijesaju ti se ID-ovi onda ti je GAMEMOD U K eto samo da ti kazem .... imo sam i ja GTARP i promijenio sam kordinate i sve je dobro bilo.... pa da ce se pomijesati ID-ovi  :D  :D  :D

EDIT: Tebi ce se pomijesati ID-ovi ako dodajes vozila ili brises ... a ako promijenis samo kordinate nece
Ma sada me briga za ta vozila kako da PREKINEM ovo dupliranje jbt bate ae pomozite mi neko molim vas ljudi
//

Citat: Shadowr poslato Avgust 07, 2011, 13:37:37 POSLE PODNE
Ocigledno se ne razumes SA GTARP.
Gtarp nije tako jednostavan i ako tako promenim kordinate zbugaju se idove i sve pokuso sam ja to sve bate i znam sta moze sta nemoze negome cudi kako duplira kola kako da prkeinem to WTF.
Daj pomazite ljudi molim vas

A ti se očigledno ne razumeš u skriptanje.

IDovi se mogu pomešati samo ako dodaš novo vozilo na krivo mesto. Ili obrišeš. Baš kako je rekao Mr. Saxobeat.

Ontopic: Pokušaj da zameniš scriptfiles sa "originalima", kao i OnGameModeInit.

EDIT: PRE OVOGA OBAVEZNO NAPRAVI REZERVNU KOPIJU TVOG TRENUTNOG MODA PRE OVIH IZMENA!!

Poslednja Izmena: Avgust 07, 2011, 15:00:41 POSLE PODNE od mikec

A mozes nam dati neku sliku kako to izgleda ?

Citat: [BM]Mr.Saxobeat poslato Avgust 07, 2011, 14:18:15 POSLE PODNE
A mozes nam dati neku sliku kako to izgleda ?
Pa svaki auto je jedan preko drugog.. Duplirana su sva auti i jedan preko drugog.
DAJ ljudi MOLIM vas pomozite mi
//

Svi auti na serveru ?

Moje osobno misljenje ja ti predlazem da izbrises SVE aute i pocnes stavljati svoje tako ti je najbolje,prvo stavis za org itd itd .

Citat: [BM]Mr.Saxobeat poslato Avgust 07, 2011, 18:35:04 POSLE PODNE
Svi auti na serveru ?

Moje osobno misljenje ja ti predlazem da izbrises SVE aute i pocnes stavljati svoje tako ti je najbolje,prvo stavis za org itd itd .

PA SVA AUTA SU DUPLIRANA I iz CAROWNERSHIPA SVA KOLA kazem ti.
//

Izbroji koliko auta ima u carshop folderu i onda izbrisi sve i pocni dodavat ...