[FS]Zombi Klase

Započeo [PG]_LiveOne, Jul 27, 2011, 21:47:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo napravio sam jednu FS radi se o zombi klasama ovake klase se koriste na Alfa Zombi TDM jer sam ih ja pravio tamo ih je 5 no ovde su dvije moje za koje sam ja radio , 1 je Mario sam druge dvi su moji attached objecti ovde su ona najbolje klase

-Hulk - 1500 HP , LMB pravi exploziju
-Jumper - 750HP , C skace u zrak moze da leti

Svi zombiji kad udares nekog stete ga 20 HP ......

Uskoro Update ( sa mojim novim zombijima )

Download :
http://www.megaupload.com/?d=RL7FJJWI
Ping | Need For Speed - Progres
OwnerShip 100 % | Reg/Log sistem 100 % | Admin + GameMaster sistem 100 % | Bande 100 % | Poslovi 100 % | Eventi 0 % | Sistem Duel za Gunove 100 % | Sistem Duel Race 100 % | Tuning Sistem 15 % | Shop sistem 0 %
Potrebni Mapperi za Ping posebno za NFS i FR mod
Prijavnica :
Nick na forumu ( Ping forumu ) :
Za koji mod zelite mappat ( mozemo se bazirat samo za jedan a mozete za oba ) :
Sto zelite kao nagradu :

Nema pravo ovo da daje, nikakvi ugovori tu nisu bili da mi potpisujemo uslove koristenja -.-

Edit Dzaba vam... Uradicemo nove klase... :)
Poslednja Izmena: Jul 27, 2011, 21:53:44 POSLE PODNE od [A]hidroKrilac
//

Nije fer sto im ovo radis
LOL

Citat: [A]hidroKrilac poslato Jul 27, 2011, 21:50:52 POSLE PODNE
Nema pravo ovo da daje, nikakvi ugovori tu nisu bili da mi potpisujemo uslove koristenja -.-

Ako je on to uradio kao što kaže, ima pravo da ga objavi i to mu pravo niko ne može osporiti.

To što nije fer, e to je već druga priča.

Ajde daj pastebin link.

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Ljudi se trude i prave server a ti ih *ebes ...Nije to fer ...
BTW. Bio sam na serveru zezo se malo s rajom i lijepo je  :) :)
Ne igram SA:MP vise..

Citat: Saul_Hudson poslato Jul 28, 2011, 00:37:35 PRE PODNE
Ljudi se trude i prave server a ti ih *ebes ...Nije to fer ...
BTW. Bio sam na serveru zezo se malo s rajom i lijepo je  :) :)
Da stvarno znam kako im je jer je i mene u jednu ruku to zadesilo ali meni nije niko skriptao vec me na drugi nacin izradio al eto.
LOL

Sto je ih sjebao ? Sjebali su oni njega, on im ovo napravi oni ga odjebu iz teama. Jeli to ljepo nakon tog sto im je napravio ?

Ama covece sta je napravio? Eto vam ta FS sa par attached objekata i 2 funkcije,slobodno downloadajte...
Mod sam JA radio od 0 tako da ....

Citat: [CRP] sharny(Rifa) poslato Jul 29, 2011, 12:20:39 POSLE PODNE
Sto je ih sjebao ? Sjebali su oni njega, on im ovo napravi oni ga odjebu iz teama. Jeli to ljepo nakon tog sto im je napravio ?

mi ga sjebali? sta ja uradio prikacio 2 atachobjekta na lika..i uradio par komandi?

Dali smo mu puno vece zadatke kojima on nije dorastao...

kazes mi ga odjebali... sve nam ovo uradio hahaha aj skini fajl pa vidi ima li 30 redova?
//

Mario je sve radio vilko tak da nemas tu sta
LOL

Nije neka skripta da se zali za njom :/
al eto nije posteno da objavis nesto sto si uradio za taj server nakon sto odes... to dokazuje kakav si -.-''

@[A]hidroKrilac jel ovo njegov rad? da znam ocul prijavit...
Poslednja Izmena: Jul 30, 2011, 21:18:29 POSLE PODNE od K4[Я]!K3.dupLex

Citat: K4[Я]!K3.dupLex poslato Jul 30, 2011, 21:17:24 POSLE PODNE
Nije neka skripta da se zali za njom :/
al eto nije posteno da objavis nesto sto si uradio za taj server nakon sto odes... to dokazuje kakav si -.-''

@[A]hidroKrilac jel ovo njegov rad? da znam ocul prijavit...

Jeste njegov je rad -.- alo on zbog 20 redova se bruka..ali ok..radimo na novim klasama sa drugacijim mogucnostima
//