[Pomoc] Svi imaju level 0?

Započeo misterkuku, Avgust 02, 2011, 21:05:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:GTARP
Detaljan opis problema: Sada bas gledam i testiram sa DRUGOM i jos nekima i Svi imaju level 0 to mi se pre desilo jednom zbog jedne fs i ja sve fs od server.cfg obriso i bez nijedne FS i dalje je tako Staje problem -.- znachi svi imaju level 0
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Moderator:
Pazi na naslov, nismo coravi.
Sledeci put ide lock!
Poslednja Izmena: Avgust 02, 2011, 21:16:54 POSLE PODNE od _Stranger

Divno si opisao problem ja mislim da su te svi razumili.  :'(

to se dogaÄ'a kada se dogodi crash ako imaÅ¡ loÅ¡ sustav spremanja podataka ugl. stavi ovo u timer (delay)

if(PlayerInfo[i][pLevel] < 1) return PlayerInfo[i][pLevel] = 1;
Poslednja Izmena: Avgust 02, 2011, 21:18:53 POSLE PODNE od [H]265
Kristijan Stipić

Citat: [H]265 poslato Avgust 02, 2011, 21:17:47 POSLE PODNE
to se dogaÄ'a kada se dogodi crash ako imaÅ¡ loÅ¡ sustav spremanja podataka ugl. stavi ovo u timer (delay)

if(PlayerInfo[i][pLevel] < 1) return PlayerInfo[i][pLevel] = 1;

Ok bate ti si najmocniji skripter ja mislim da si ti cuo sam ali reci mi samo nemoj da se ljutis xd de da taj tvoj code stavim tacno?
Nisam ja ti :D

primjer.

new
      LOCAL_TIMER;

public OnGameModeInit()
{
      LOCAL_TIMER = SetTimer("LocalTimer",1000,true);
      return true;
}

public OnGameModeExit()
{
       KillTimer(LOCAL_TIMER);
       return true;
}

forward LocalTimer();
public LocalTimer()
{
      foreach(Player, i) // foreach include od yless-a
      {
           if(PlayerInfo[i][pLevel] < 1) return \
                          PlayerInfo[i][pLevel] = 1;
      }
      return true;
}

Iako sigurno već imaš neki timer u modu stavi u taj timer, a ako nemaš onda ubaci ovo
Poslednja Izmena: Avgust 02, 2011, 23:05:20 POSLE PODNE od [H]265
Kristijan Stipić

Citat: [H]265 poslato Avgust 02, 2011, 23:02:28 POSLE PODNE
primjer.

new
      LOCAL_TIMER;

public OnGameModeInit()
{
      LOCAL_TIMER = SetTimer("LocalTimer",1000,true);
      return true;
}

public OnGameModeExit()
{
       KillTimer(LOCAL_TIMER);
       return true;
}

forward LocalTimer();
public LocalTimer()
{
      foreach(Player, i) // foreach include od yless-a
      {
           if(PlayerInfo[i][pLevel] < 1) return \
                          PlayerInfo[i][pLevel] = 1;
      }
      return true;
}

Iako sigurno već imaš neki timer u modu stavi u taj timer, a ako nemaš onda ubaci ovo
Ma neki erori se pojavljuje hvala sto si mi pomogao stvarno lepo od tebe ali Mozes mi reci koji su ti crashovi koji to izazivaju da vidim neki textdraw neka fs sta FS mislim da nije testiro sam i pregledo sta moze biti ?

Citat: misterkuku poslato Avgust 03, 2011, 00:07:37 PRE PODNE
Ma neki erori se pojavljuje hvala sto si mi pomogao stvarno lepo od tebe ali Mozes mi reci koji su ti crashovi koji to izazivaju da vidim neki textdraw neka fs sta FS mislim da nije testiro sam i pregledo sta moze biti ?

Slusas ti sebe? Sta ti pricas, daj koristi zareze, tocke i slicne stvari omg..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: LuKsA poslato Avgust 03, 2011, 00:28:41 PRE PODNE
Citat: misterkuku poslato Avgust 03, 2011, 00:07:37 PRE PODNE

Slusas ti sebe? Sta ti pricas, daj koristi zareze, tocke i slicne stvari omg..
O covece si ti neki nastavnik srpskog jezika mi pricas kako cu ja da pricam. Pitam coveka lepo i znam da je najmocniji skripter i pitam ga lepo mozda resim problem.

Najmocniji sigurno nije, mozda i je na ovom forumu, ali opcenito nije ;)..

On te sigurno ne razumije kako te ni ja ne razumijem.

Tvoja recenica bi morala otprilike ovako izgledati:

Ma neki erori mi se pojavljuju, hvala sto si mi pomogao, stvarno lepo od tebe, ali mozes li mi reci koji su crashovi koji to izazivaju, da vidim neki textdraw, neka fs, sta FS, mislim da nije, testiro sam i pregledo. Sta moze biti?
Poslednja Izmena: Avgust 03, 2011, 02:18:14 PRE PODNE od LuKsA
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: misterkuku poslato Avgust 03, 2011, 00:35:58 PRE PODNE
i znam da je najmocniji skripter

Ne postoji najbolji skripter i da postoji to sigurno nisam ja.
Skriptanje/programiranje i sl. stvari nitko ne može biti najbolji jer se uvijek pojavi neka 'veća' riba kao Å¡to svi Y_Less-a smatraju najboljim skripterom a to nije istina (to je i sam rekao) Yless se uopće ne bavi skriptanjem jer skriptat u PAWN može znat svatko jer je jako jednostavan jezik Yless je programercina ali sigurno nije najbolji, vjerojatno trenutno je meÄ'u boljima na SA:MP sceni ali kao boljeg skriptera (konkretno kažem za skriptanje) je od Y_Less-a bolji Slice i Yless je to sam rekao u jednoj temi jer se pisanje kodova ne sastoji od toga "on može sve napraviti" nego se sastoji od viÅ¡e stvari

1. Optimizacija koda
2. Preciznost i sažetost
3. Korištenje boljih funkcija (syntaxa, algoritama itd.)

A kada pogledate skriptu od Yless-a i usporedite je sa skriptom od Slice - a vidjet ćete veliku razliku Yless je sam u jednoj temi rekao gdje sam pročitao da se divi Slice-u jer voli čitati njegove kodove jer se služi 'boljim načinom pisanja koda' nego yless - A ako vas toliko i zanima yless je genijalac jer mu je i tata TEŠKA TEŠKA programercina bio i yless je radio prije za microsoft gdje je još pokupio dozu iskustva

On je napravio revoluciju u SA:MP (pawn) skriptanju jer rijetko tko i da napravi onakve stvari ko on bi stavio kao open source kod

I ti mene nazivaš najjačim skripterom, ne postoji najbolji uvijek se pojavi bolji od boljeg

EDIT: Eto jedan konkretan primjer JoeBullet koji tvrdio prije da je bolji od Correlli-a - Tu je sam dokazao da je u krivu jer on može biti bolji ali Correlli ima DALEKO DALEKO više iskustva sa PAWN jezikom. Svaki može napraviti istu skriptu ali čija će biti 'urednija, preciznija, optimiziranija?' - Takav je bolji

@On Topic

Vidim početnik si a hvataš se RP modova (nikako nije dobar početak) kreni sa jednostavnijim stvarima.
Poslednja Izmena: Avgust 03, 2011, 02:36:20 PRE PODNE od [H]265
Kristijan Stipić

SoNNix

Citat: [H]265 poslato Avgust 03, 2011, 02:31:27 PRE PODNE

Skriptanje/programiranje i sl. stvari nitko ne može biti najbolji jer se uvijek pojavi neka 'veća' riba kao Å¡to svi Y_Less-a smatraju najboljim skripterom a to nije istina (to je i sam rekao) Yless se uopće ne bavi skriptanjem jer skriptat u PAWN može znat svatko jer je jako jednostavan jezik Yless je programercina ali sigurno nije najbolji, vjerojatno trenutno je meÄ'u boljima na SA:MP sceni ali kao boljeg skriptera (konkretno kažem za skriptanje) je od Y_Less-a bolji Slice i Yless je to sam rekao u jednoj temi jer se pisanje kodova ne sastoji od toga "on može sve napraviti" nego se sastoji od viÅ¡e stvari

1. Optimizacija koda
2. Preciznost i sažetost

A kada pogledate skriptu od Yless-a i usporedite je sa skriptom od Slice - a vidjet ćete veliku razliku Yless je sam u jednoj temi rekao gdje sam pročitao da se divi Slice-u jer voli čitati njegove kodove jer se služi 'boljim načinom pisanja koda' nego yless - A ako vas toliko i zanima yless je genijalac jer mu je i tata TEŠKA TEŠKA programercina bio i yless je radio prije za microsoft gdje je još pokupio dozu iskustva

On je napravio revoluciju u SA:MP (pawn) skriptanju jer rijetko tko i da napravi onakve stvari ko on bi stavio kao open source kod

I ti mene nazivaš najjačim skripterom, ne postoji najbolji uvijek se pojavi bolji od boljeg

EDIT: Eto jedan konkretan primjer JoeBullet koji tvrdio prije da je bolji od Correlli-a - Tu je sam dokazao da je u krivu jer on može biti bolji ali Correlli ima DALEKO DALEKO više iskustva sa PAWN jezikom. Svaki može napraviti istu skriptu ali čija će biti 'urednija, preciznija, optimiziranija?' - Takav je bolji

@On Topic

Vidim početnik si a hvataš se RP modova (nikako nije dobar početak) kreni sa jednostavnijim stvarima.

slazem se s tobom...nitko ne moze bit najbolji...  :) :) :)

Citat: [H]265 poslato Avgust 03, 2011, 02:31:27 PRE PODNE

1. Optimizacija koda
2. Preciznost i sažetost

@On Topic

Pa dobro nisam reko si najbolji na svetu reko sam si najmocniji skripter na balkanu i ostalo.
Moze se reci ti si najmocniji na Balkanu pa sada ja neznam nema ni veze.
Nego jel moze onaj code sto mi je H265 stavio da u FS mi stavi pa da mi da code.