[POMOC]Objekti

Započeo Keso, Jul 18, 2011, 17:24:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:moj TDM
Detaljan opis problema:e ovako...prije sam imo oko 400-500 objekta,i napravio sam /repair te popravio par stvari i sad se ne pokazuju objekti od 355 nadalje :S
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

stavi streamer
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

vec imam od incognita,ima li mozda neki bolji?
i btw sad sam vidio da je limit 400 i tu mi dalj ene ucitava..ima li neki streamer koji povecava limit??

ne kuzim, ako koristis incognitov streamer on podrzava puno objekata, ja imam njegov streamer i mogao si vidit koliko imam objekata, i pazi, jesi li stavio objekte u CreatObject ili CreateDynamicObject?
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: [TG].:RTV:. poslato Jul 18, 2011, 18:09:19 POSLE PODNE
vec imam od incognita,ima li mozda neki bolji?
i btw sad sam vidio da je limit 400 i tu mi dalj ene ucitava..ima li neki streamer koji povecava limit??

Ja imam 6000 objekata na CH:FR pa mi podrzava sve sa incognitovim ? Verovatno nisi stavio u CreateDynamicObject
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

I ja isto koristim CreateDynamicObject,nego kako se to stavlja da bude da se vidi na daljinu od 400 ili 500 metara ili koliko ja hoću?

hah anegdje sam procito da netreba createdynamic nego moze samo sa ovim obicnim..sad sam prebacio i radi,hvala system i gotti!
moderator moze lock!