[Hosting]GameHosting.rs

Započeo [OG]undeR., Jul 14, 2011, 11:05:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sta je sa njima -.- ne rade neke masine, lazu na support da ce da upale(jos juce), vise i ne odg na support, jebe im se  :| Jel neko zna kad ce da proradi? :\

[quote author=[OG]undeR. link=topic=28294.msg211146#msg211146 date=1310634349]
Sta je sa njima -.- ne rade neke masine, lazu na support da ce da upale(jos juce), vise i ne odg na support, jebe im se  :| Jel neko zna kad ce da proradi? :\
[/quote]
Ma pederi jedni ja hostiram kod njih i ugasili na support ne odgovaraju.
Ma botovi bre a BaLkan ExpreSU ne gase server niti forum oni su kao specijalni i njima opste ne gase,samo nama drugima gase ma to je najbolje kupis svoju masinu majkemi

Fora sto sam kupio, sad samo cekam da uradim bekap, ali nece da ukljuce FTP pa to ti je :\

Citat: Minimum poslato Jul 14, 2011, 11:18:44 PRE PODNE
[quote author=[OG]undeR. link=topic=28294.msg211146#msg211146 date=1310634349]
Ma [cenzura]i jedni ja hostiram kod njih i ugasili na support ne odgovaraju.
Ma botovi bre a BaLkan ExpreSU ne gase server niti forum oni su kao specijalni i njima opste ne gase,samo nama drugima gase ma to je najbolje kupis svoju masinu majkemi
[/quote]

Naravno da njima nece da gase, ti da si hoster gasio bi serveru koji ima po 200+ igraca dnevno ?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

da kazem i meni je server ugasen od nedelje poslijepodne slao sam na support i kazu da su imali neke napade pa dok ne srede onda ce upalit...
proslo 2 dana ja saljem novi support rekli su ima neki provajder koji nadgleda pa kad svi vidi upalit ce se...to su rekli prekjucer znaci kazu danas navecer ili sutra ujutro(prije dva dana navecer ili jucer ujutro..)
serveri jos nerade dns sam im opt poslo poruku javim vam ako mi odgovore jer ovo je smijesno..
htjeo sam i ja otvorit ovdje sad temu i vidim neko vec otvorio..
Poslednja Izmena: Jul 14, 2011, 11:59:12 PRE PODNE od Narco_VK
Vratio sam se ponovo ocekjute novi server...

cristiane