[pomoc] kaciga

Započeo Marko_Bavarac, Jul 06, 2011, 18:48:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mod: Balkan Underground
Problem: Pokusao sam da izvadim kacige iz Faction Game moda ali uvjek errori i kada definisem! Da li moze neko da mi pomogne da napravim sistem u kojem kacigu moram kupiti u 24/7 i da je tek onda mogu staviti na glavu a ako nemam da je moram kupiti i naravno komandu za stavlajnje kacige i skidanje?
Dio Skripte:/
Slike ili Video:/

nemozes tako banut i rec moze mi ko napravit..daj nam barem neki kod pa cemo pokusati izvuci nesto iz toga...
Ne igram SA:MP vise..

e jbg sada,fino sam pitao da li moze neko da mi napravi :((((

e pa tesko ces nac tako nekog...  >:(

if (strcmp("/skinikacigu", cmdtext, true, 10) == 0)
   {
   if(PlayerInfo[playerid][pMember] >= 0 || PlayerInfo[playerid][pLeader] >= 0)
   {
      if(IsPlayerAttachedObjectSlotUsed(playerid,0)) RemovePlayerAttachedObject(playerid,0);
      }
   }
if (strcmp("/kaciga", cmdtext, true, 10) == 0)
   {
   if(PlayerInfo[playerid][pMember] >= 0 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 0)
   {
       SetPlayerAttachedObject( playerid, 0, 18976, 2, 0.065520, 0.017263, -0.008249, 277.048583, 104.240615, 171.805236, 1.050919, 1.232109, 1.266064 );//kaciga
      }
   }

i kakve ti errore izbaci kad ovo stavis u gm ?  :) :)

Izbacuje errore da su nedefinisani simboli

SetPlayerAttachedObject
IsPlayerAttachedObjectSlotUsed
RemovePlayerAttachedObject

jel to na 0.3c servu ?

na vrh:
#define SetPlayerHoldingObject(%1,%2,%3,%4,%5,%6,%7,%8,%9) SetPlayerAttachedObject(%1,MAX_PLAYER_ATTACHED_OBJECTS-1,%2,%3,%4,%5,%6,%7,%8,%9)
#define StopPlayerHoldingObject(%1) RemovePlayerAttachedObject(%1,MAX_PLAYER_ATTACHED_OBJECTS-1)
#define IsPlayerHoldingObject(%1) IsPlayerAttachedObjectSlotUsed(%1,MAX_PLAYER_ATTACHED_OBJECTS-1)

Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

ja sam komande stavio pod ostale komande i definisao na vrhu moda pod ostalim definicijama i izbaci mi ove errore:

undefined symbol "IsPlayerAttachedObjectSlotUsed"
undefined symbol "RemovePlayerAttachedObject"
undefined symbol "SetPlayerAttachedObject"