[Pomoć/tražim]IVMP board..

Započeo [PL]Xx_KiCo_x3, Jul 05, 2011, 18:23:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

CitatOvdje isključivo piÅ¡ete o GTA, o svim mogućim nastavcima i o svemu Å¡to se tiče GTA, ali se ne smije ticati [MP] MultiPlayer modifikacija jer za to postoji već predviÄ'en board.

Ja nemogu nigdje nać ovdje IVMP board na ovom forumu a tu u GTA board nesmijem nista postat o tome! Objasnjenje?
Poslednja Izmena: Jul 05, 2011, 18:25:12 POSLE PODNE od [CH]KiCo_aka_Kristijan[CH]
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012

cristiane

Citat: [CH]KiCo_aka_Kristijan[CH] poslato Jul 05, 2011, 18:23:50 POSLE PODNE
CitatOvdje isključivo piÅ¡ete o GTA, o svim mogućim nastavcima i o svemu Å¡to se tiče GTA, ali se ne smije ticati [MP] MultiPlayer modifikacija jer za to postoji već predviÄ'en board.

Ja nemogu nigdje nać ovdje IVMP board na ovom forumu
Ne možeš naći IVMP board zato što je ovaj forum namjenjen za SAMP.To isto da si otišao na microsoft forum i pitao gdje je ovdje board za ubuntu.

Citatali se ne smije ticati [MP] MultiPlayer modifikacija jer za to postoji već predviÄ'en board.

A Å¡ta ovdje piÅ¡e? :) Kaže da postoji predviÄ'en board i da zato tu nesmijem pisat o MP :)
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012

Ili isto kao Å¡to doÄ'ete ovdije i tražite pomoć u vezi SMF-a, a za to već ima namijenjen forum.
Bio je IV:MP forum ali je obrisan jer je jako slabo radio. Rekli su da će ga otvorit opet za oko godinu dana dok se populacija IV:MP poveća.
Pitanje oko IV:MP-a možeš postavit u OffTopic te se nadaj da ćeš dobit odgovor jer ovdije jako malo njih igra IV:MP.
Lock !

Citat: [CH]KiCo_aka_Kristijan[CH] poslato Jul 05, 2011, 18:32:55 POSLE PODNE
Citatali se ne smije ticati [MP] MultiPlayer modifikacija jer za to postoji već predviÄ'en board.

A Å¡ta ovdje piÅ¡e? :) Kaže da postoji predviÄ'en board i da zato tu nesmijem pisat o MP :)
EDIT: Kada sam pisao ta pravila mislio sam na SA:MP modifikaciju, a ne na IV:MP modifikaciju.
Ok! To je moja greška, sada ću to promijenit.
Poslednja Izmena: Jul 05, 2011, 18:35:52 POSLE PODNE od [GG] mafica .pwn