[Pomoc] Kako da preko MTA ubacujem detalje na srvr.

Započeo Kretenko, Jul 03, 2011, 20:49:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozzz, evo odlucio sam napraviti temu jer nemogu preko PM moljakati više....
Skinuo sam jedan gamemode s ovog foruma, dobar je gamemode.... odvija se u los santosu radnja.. ali jako malo automobila ima pa sam ja mislio malo vise auto, motora,aviona dodati bandama, organizacijama... i ja lijepo otvorim gamemod svoj, uÄ'em preko exe i otvori mi se crni prozorcic.... upiÅ¡em vlastiti ip adresu kompa i port 7777...
Ja bi želio da preko tog MTA 1.0.5 programa mogu ukucat 192.168.1.23:777 moj ip i da ljepo me mta preusmjeri na moj taj server na kojemu ima dosta toga sto je napralvjeno.... znači, ja bi u taj moj gamemod htijeo dodati samo par automobila bandama, policajcima više auta, motora, kuca, pa napraviti komandu ulaz/izlaz ako mogu, ako ne radit cu preko pawno...

znači, ja želim preko MTA 1.05 programa dodavati autice, kuce, na svoj samp server, tj srvr od gamemoda kad ga idem irpobavat... ovaj svr ima 4 porta a MTA 5 portova... kako da izvedem to sve ?

Tnx, i nadam se da gazde neće obrisat temu.

Hvala i pozzz :)

To što ti želiš napravit je NEMOGUĆE! Da bi ubacio aute na svoj server moraš posebno napraviti mapu i stavit aute te onda tu mapu prebaciti na svoj samp server. To što ti želiš je jednostavno nemoguće.

Napraviš mapu sejvaš. Pročitaš ovdje kako prebacit u pwn i kopiraš u svoj skriptu. http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=26976.0
Poslednja Izmena: Jul 03, 2011, 20:57:58 POSLE PODNE od Nik Delgad.lua

Sejvujes auto po mapi, odes na www.convertffs.com i konvertujes
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Jul 03, 2011, 21:35:49 POSLE PODNE
Sejvujes auto po mapi, odes na www.convertffs.com i konvertujes
upravo tako, i dobit ces AddStaticVehicle kodove i sl.
Ali takodjer ako ti samo ubacis automobile pod ongamemodeinit a ne promjenis IDieve za bande automobile itd. onda ce ti sve bit pomijesano..