[Pomoc] Neće mi pokrenut neki server

Započeo Kretenko, Jul 03, 2011, 02:06:48 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz, evo skinuio sam od Gotti-a Å¡to je stavio u ovaj podforum link za download, oduzelo mi 112mb i ja lijepo preko exe udjem, nadjem san andreas i ulazim u igru... i kad trazim neki serever, pokuso sam se na svoj ovaj gdje mi je gamemod free.. napiso tocan ip i pise server connection time out,,,, i tako na svakom serveru mi pise, i na local host mi to pise, a kad sam ulazio u neki na internet lijepo mi je ulazilo i zatvorilo program i neki przorcic da moram nekaj skinut jos, koje zauzima 3gb, u cemu je problem ?

Virus ?
Kr0s3
is back...

[FilterScript] BizzSystem
[FilterScript] Dinamicno Rotiranje Objekata

[MAP] BalkanNation: BalkanTV

[Tutorial] VrsteVozila
[Tutorial] Razne boje sa starim bojama
[Tutorial] Radenje RPG moda "od 0"

Ukoliko trebate pomoc u skriptanju, neznate nesto napraviti ili neznate popraviti neki bug slobodno me PM...
Voljan sam pomoci svakome, jer kada sam ja ucio meni nitko nije...

Ukoliko nas podupires stavi na svoj profil,
skripta online uskoro

www.balkan-nation.com

Evo, probo sam maloprije i ovako, ulazim u neki host server, map editor browser game, i pise mi ovako:
Connection timed out.... MTA 1.0 je, u cemu je problem ?
Poslednja Izmena: Jul 03, 2011, 04:46:48 PRE PODNE od Kretenko

A da updejtaš na 1.0.5? I pokušaj s običnim MTA 1.0.5 koji nema ništa editanoga.
Poslednja Izmena: Jul 03, 2011, 17:13:25 POSLE PODNE od Nik Delgad.lua

Hvala, ali već prije tvog posta sam uradio tu stvar :) e a mogu ja ureÄ'ivat mapu na serveru od game moda Å¡to otvorim, ja upiÅ¡em svoj ip i tražim server ali opet piÅ¡e connection timed out ?