[BGRP]Markus

Započeo [BGRP]Markus, Jun 24, 2011, 14:22:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja sam na NGRP bio od njegovog stvaranja i doveo sam ga dotle. Bio sam Head mapping teama, i ako si ikad ulazio na taj server vidio si kakve su mape.
Svi sa Balkana su zeljeli da budu bar GM na NGRP ali nisu uspjeli. Ja jesam pa cak sam uspio da mu pomognem da postane svjetski.
Uskoro i ja otvaram svoj server Best Generation of Roleplay.
To je skripta od Next Generation Roleplay samo prevedena na nas jezik i editovana 57%Server ce sigurno biti najbolji na Balkanu pa cak bolji i od CroHerze, ali naravno ne odma na pocetku.
Na serveru ce biti i Engleska skripta koja je takodje 57% editovana samo ce biti na Engleskom.I svi igraci sa NGRP (oko 1400)(oko 800 aktivnih) doci ce na server a admin na Engleskoj skripti ce biti Vlasnik NGRPa. Kad se to procuje na Balkanu, a svi su zeljeli da postanu admini na NGRP doci ce na server. No admine ce dobiti oni najbolji. Dok cu ja biti Vlasnik citave skripte i na Engleskom i na nasem. Garantujem da ce svaki dan na serveru biti po najmanje 650 igraca. Tj. 350 na engleskoj 300 na nasoj skripti. Moguce je cak i da citav Next Generation Community bude spojen sa nama tako da ce vlasnik NGC mozda spojiti njegov drugi server na englesku skriptu. A onda cemo vidjeti pa napraviti Best of Next Generation Community koja ce biti vlasnistvo Roleplay, Freeroom, DM servera a moguce je da se i engleska skripta nakon nekog vremena odvoji u poseban server zbog slotova ukoliko dodje da zajednica ima preko 2000 igraca. Tako da budu moguce 2 RP servera.
Tako da ce biti 2 vlasnika, 4 servera, i 1 najbolji mozda i svjetski Community koji potice sa Balkana. Moj server je trenutno 85% gotov tako da se otvaranje ocekuje 2012. u Maju. Do tad ovaj vlasnik planira do pokrene ovaj NGRP server novi sa potpuno drugacijom skriptom, gdje ces kad se rodis prvo biti beba pa sve ces stariti dok ne postanes deda. Level ce biti tvoja godina. To ce biti spojeno sa starom skriptom tako da ce biti ubacene neke organizacije , poslovi itd.

Za sve Pravopisne greske, preuvelicavanja Best Generation of Roleplay ne odgovara!!!
[/i]
Ocekuje se otvaranje novog servera!!
Best Generation of Role Play

Trazi se:2 Pomocna skriptera,2 pomocna mappera;
Zasluge ce dobiti na serveru sa admin lvl-ovima

Svi zainteresovani neka se jave na PM za dalje upute.

DobrodoÅ¡ao,zabavi se,naući neÅ¡to.... !!  8)

a jesi seufurao, decki dosla nam baba Vanga na BS, cak ce imat 650 igraca hahahahah omg taj plesni se

dobrodosla baba Vanga!
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Dobrodošao. Nauči nešto.

Imam i ja mod od Next Generationa pa sta :D? Dobrodosao zabavi se ;)
//

Citat: [BGRP]Markus poslato Jun 24, 2011, 14:22:19 POSLE PODNE
Garantujem da ce svaki dan na serveru biti po najmanje 650 igraca.

Budalo limit je 500 -.-"

MCCCXXXVIII

cristiane

Ovih dana ova visoka temperatura izgleda naglo Å¡teti pojedinim ljudima. :-\