[Pomoc] CarOwnerShip Cyber

Započeo Eazy_E, Jun 15, 2011, 15:27:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:SS 50% edit
Detaljan opis problema:
Ovako treba mi pomoc kako da prebacim carownership sa Cybera na Streetstories
ako je neko vec vrsio prebacivanje ili tacno zna kako to  ide a da nebude errora jel bi mi mogo pomoci :)
detaljno kako i sta koji koraci da radim :)

Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

OMG pa nades sve sto ima veze sa Car i slicno i onda kad dobijes errorre za recimo neki ne definirani stavak onda nades u Cyberu to :S daj ukljucite logiku
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: [ST] System32 poslato Jun 15, 2011, 17:30:27 POSLE PODNE
OMG pa nades sve sto ima veze sa Car i slicno i onda kad dobijes errorre za recimo neki ne definirani stavak onda nades u Cyberu to :S daj ukljucite logiku

Kad ukljucim logiku bude sve naopako vec sam ovo pokusavo i imam bezbroj errora kojih nikako da se resim pa reko ako je neko vec dradio jel moze da mi pomogne :)

Citat: Eazy_E poslato Jun 15, 2011, 17:35:05 POSLE PODNE

Kad ukljucim logiku bude sve naopako vec sam ovo pokusavo i imam bezbroj errora kojih nikako da se resim pa reko ako je neko vec dradio jel moze da mi pomogne :)
Ala nevjerujem da ce itko prebaciti COS i da ce psotat tu.
Idi dio po dio pazi da stavljas {} da sve dobro definiras i nakon nekog dijela Compline pa ako izbaci erore pokusaj rijesiti ako ne onda pitas tu itd...

Citat: [LYG] $--L84S--$ poslato Jun 15, 2011, 18:12:58 POSLE PODNE
Citat: Eazy_E poslato Jun 15, 2011, 17:35:05 POSLE PODNE

Ala nevjerujem da ce itko prebaciti COS i da ce psotat tu.
Idi dio po dio pazi da stavljas {} da sve dobro definiras i nakon nekog dijela Compline pa ako izbaci erore pokusaj rijesiti ako ne onda pitas tu itd...

Hvala dao si mi ponovni motiv da resim :)