[Pomoc]oko anticheata

Započeo .::CubbyXx::., Maj 20, 2011, 10:23:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:  ovako zanima me kako cu izbrisati anticheat na svom serveru jer ukucam /adminduty i stvor mi se puske neke i minigun pa nekad zna da me bana zbog toga pa mezanmima kako izbrisati anticheat tj imaju sve vrste anticheata bunny jumping lazno umiranje weapon cheat teleportrts.....
Skripta koju koristim://balkna underground
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoc://------------

www.Game-State.eu" style="border-style: none;

Ako koristis JunkBuster... nije potrebno izacivati anticheat jer ti treba za ostale stavari kad dodje pravi citer
jednostavno dodas ovo u mod(na kraju skripte)
public IsPlayerAdminCall(playerid)
return (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1);

Citat: Yook3R5o5 poslato Maj 23, 2011, 15:47:30 POSLE PODNE
Ako koristis JunkBuster... nije potrebno izacivati anticheat jer ti treba za ostale stavari kad dodje pravi citer
jednostavno dodas ovo u mod(na kraju skripte)
public IsPlayerAdminCall(playerid)
return (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1);

Sta ako mu nije tako definisan admin level?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

gotti, procitaj jos jednom koji mod koristi i bice ti jasno

Nisam zapazio da je GF edit, moja greska, btw pogresan podforum.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Dobio si odg ..Lock..

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]