[pomoc] afk

Započeo sampzone, Maj 31, 2011, 13:16:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mod koji ja koristim: BU

problem: JunkBuster kikuje igrace kada su dugo afk...ali kako da napravim kada je igrac na odredjenoj lokaciji i kuca /afk da ga ne kikuje.....to se nesto koristi sa
if(PlayerInfo[playerid][pLocal] == 106)

ovaj broj 106 je neki lokal...ali mozete li mi dati i lokale tj kako da znam gdje je koji lokal tj lokacija za koju je namjenjena

dio skripte:/

slike:/

Hvala za pomoc unaprijed!

IsPlayerInRangeOfPoint
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

IsPlayerInRangeOfPoint znaci u krugu od te kordinate...tako nekako? a kako da napravim da ne kikuje JunkBuster kada je tu i kada kuca komandu...to me zanima...kako da povezem JB i komandu

Citat: sampzone poslato Maj 31, 2011, 13:28:06 POSLE PODNE
IsPlayerInRangeOfPoint znaci u krugu od te kordinate...tako nekako? a kako da napravim da ne kikuje JunkBuster kada je tu i kada kuca komandu...to me zanima...kako da povezem JB i komandu
cek cek polako, zelis da kad je igrac u tim koordinatama da ga JB ne kika i da moze koristit komande?

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

neee....nego kada je u odredjenoj poziciji tj na odredjenom prostoru kada kuca komandu npr /afk da ga ne kika...a ako ne kuca komandu da ga kick

ummmm ne radim s tim JBom , daj izvadi tamo gdje ima iz JB-a sve sto je ovezano sa afk

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

ok....a da te jos nesto pitam kako da promjenim da JB pise na ansme jeziku tj da kada neko psuje nepise You are not alloved to use such words...nego npr Ne psuj!

otvoris JunkBuster.inc i nades to sto pise you are not... i preminemujes

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim: