[pomoc] login

Započeo sampzone, Maj 30, 2011, 20:01:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mod koji ja korisitm: BU

problem: ja kada hocu na loginu da mi pise text koji ja hocu...samo dio texta mi se pojavi....a kaka udjem u pawno citav mi text stoji....dal mozda negdje ima neki limit slova koliko mogu da koristim....ali vidio sam dosta logina ima i po 20 redova texta...

dio skripte:evo vam moj login text:
format(loginstring,sizeof(loginstring),"Dobrodosli,Vase ime je: %s\nTaj nick je registrovan.\nSada se mozete prijaviti:\nUkucajte Vas pasword da bi se spawnovali ",loginname);

slike:/

Hvala za pomoc unaprijed!

I koji dio nepiše daj nam neke slike ?

http://www.zaslike.com/viewer.php?file=sjfgv1ybyx2sldw6efnk.jpg     evo vam slika   i evo vam dio iz skripte:
format(loginstring,sizeof(loginstring),"Dobrodosli,Vase ime je: %s\nTaj nick je registrovan.\nSada se mozete prijaviti:\nUkucajte Vas pasword da bi se spawnovali ",loginname);

a ako u ovom kodu dodam jos texta evo npr da ovako izlgeda
format(loginstring,sizeof(loginstring),"Dobrodosli,Vase ime je: %s\nTaj nick je registrovan.\nSada se mozete prijaviti:\nUkucajte Vas pasword da bi se spawnovali\nDobrodosli ",loginname);

nece mi se prikazati...samo ce se prikazati teks to dobrodosli a to dobrodosli nece...milsio sam da je do mog pogresnog otvaranja novog reda...ali izmjenjivo sam text i samo odredjen broj karaktera tj slova pokazuje opet

Mozda imas Vise toga,probaj CONTROL+F i naÄ'i ono sto pise u dijalogu u igri

pa nisam bas tolika budala...da neznam sta je text kada se spawnujem i da neznam naci

new loginstring[128]; eto toliki

Postavi ga na 256 valjda ce ti stati text ako ti nestane postavi ga na 512 onda ce ti 100% text pisati ako ti nebude radilo na 256