[pomoc] auta

Započeo sampzone, Maj 27, 2011, 20:55:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mod koji ja korisitm: BU

problem: gledao sam mnogo tema....pokusavo sam da nadjem tut/ove ali nista nemogu nigjde da nadjem kako da napravim 3D na autu da je na prodaju i cjenu i da kada neko kupi auto da 3D nestane...molio bih vas za pomoc...ako ima neku tut dajte link i to je to

dio skripte:/

slike:/

Hvala za pomoc unaprijed!

znam to ali necu pojedinacno za svako auto da stavljam text...:S nekako da je za sta staviti i cjenu koje je na /v buy da pise

Citat: sampzone poslato Maj 27, 2011, 23:59:41 POSLE PODNE
znam to ali necu pojedinacno za svako auto da stavljam text...:S nekako da je za sta staviti i cjenu koje je na /v buy da pise
Kakav imas COS ?
Evo nedami se raditi ti novu komandu evo ti komanda iz ravensa kasno je :D pa edituj.
npr. stavis ovako nesto evo ja cu staviti.Evo ti iz ravens :
for(new c = 0; c < MAX_VEHICLES; c++)
{
   if(IsASalesVehicle(c))
   {
       new Float:x,Float:y,Float:z; GetVehiclePos(c, x,y,z);
       new model[24]; GetVehicleName(c,model,sizeof(model));
       format(PropertyString,sizeof(PropertyString),"Prodaje se! \n Model: %s (%d) \n Cijena: $%d \n ostatak teskta koji zelis!",model,GetVehicleModel(c),GetVehiclePrice(c));
       VehicleLabel[c] = Create3DTextLabel(PropertyString, 0xFF0000CC, x, y, z, 10, 0, 1);
       Attach3DTextLabelToVehicle(VehicleLabel[c],c,0,0,0);
}
}
Poslednja Izmena: Maj 28, 2011, 00:07:30 PRE PODNE od $--L84S--$

pod sta da ovo ubacim...i jel treba jos nesto da dodam da bi rpavilno radili i da bi pravilno cjene ispisivalo i da nestane kada kupim auto?

To sto ti je $--L84S--$ napisao ubacis pod public OnVehicleSpawn(vehicleid)...

i onda je tesko napraviti
forward OnVehicleSpawn(vehicleid)
public OnVehicleSpawn(vehicleid)
{
//i tu odavat kodove? :SS
return 1;
}

Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √