[POMOC] Streamer Plugin

Započeo [LC]Markomen, Maj 22, 2011, 13:10:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako imam Streamer Plugin ovaj najnoviji za 0.3c i problem je sve dobro radi kada objekte ubacim i sve je cool,ali kada se naprimer malo odaljim ko da ne postoje postanu nevidljivi,Znachi moram se pribliz tolko da bi mogo videt nekada mozda ih opste i ne vidim i udarim u njih :S i tek kasnije ih vidim ali opet kada se malo udaljim nestanu...
Znachi updatovo sam ga na najnoviju verziju ovu za 0.3c+smanji broj objekta i stvarno neznam sto se vise ne vide..Jok sada moram sve objekte izbrisat -.-
http://www.youtube.com/loscitysamp
www.los-samp.info
JOIN US :)

Citat: [CGC] korda poslato Maj 16, 2011, 22:38:30 POSLE PODNE
srat cu ja kolko ocu nes mi ti rec brate pa cekaj da pocnemo s radom sabit cemo vas , imate taj jebeni samp server i nista vise mi imamo cs cod i ko zna sta cemo jos otvorit imam svoj hosting reklamu u pcplayu sponzora, radio, tv, web stranice i portale sve imamo a da ti nepricam sta jos planiramo zato oladi vi ste nama ukrali whisperza on je bio u isto vrijeme i kod nas i kod vas meni to nije smetalo bmk , ali ste mu vi 10000% zaprijetili da mora bit samo kod vas
Hahahah covek reko da ima reklamu za svoj samp server na tv i radiu NHAHAHAHHAHA

jesu li ti objekti CreateObject ili CreateDynamicObject ?

Usput...

Poštuj ovo:

Skripta koju koristim:
Detaljan opis problema:
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Maj 22, 2011, 13:17:06 POSLE PODNE od [TS] Killer NO. 1

Citat: [TS] Killer NO. 1 poslato Maj 22, 2011, 13:12:33 POSLE PODNE
jesu li ti objekti CreateObject ili CreateDynamicObject ?
Samo neki mali broj imam CreateObject ali malo imam njih a druge sve Dynamic

Skripta koju koristim: GTARP
Detaljan opis problema: Pise vam gore
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
http://www.youtube.com/loscitysamp
www.los-samp.info
JOIN US :)

Citat: [CGC] korda poslato Maj 16, 2011, 22:38:30 POSLE PODNE
srat cu ja kolko ocu nes mi ti rec brate pa cekaj da pocnemo s radom sabit cemo vas , imate taj jebeni samp server i nista vise mi imamo cs cod i ko zna sta cemo jos otvorit imam svoj hosting reklamu u pcplayu sponzora, radio, tv, web stranice i portale sve imamo a da ti nepricam sta jos planiramo zato oladi vi ste nama ukrali whisperza on je bio u isto vrijeme i kod nas i kod vas meni to nije smetalo bmk , ali ste mu vi 10000% zaprijetili da mora bit samo kod vas
Hahahah covek reko da ima reklamu za svoj samp server na tv i radiu NHAHAHAHHAHA