Croserbia Roleplay

Započeo Zenga1998, Maj 23, 2011, 20:21:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo napokon smo i mi zavrsili sa Serverom...

Ime Servera: Croserbia Roleplay
IP Servera: //
Forum Servera: //

Nakon dugog cekanja i mi smo konacno zavrsili sa skriptanjem....
Ukupno su preko 45k linija (ako ima par bugova pocetnik sam :D znaci nisam velemajstor)

Za pocetak sam samo napravio 2 bande a 8 Organizacija

Organizacije
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LSPD
                                                                                                                                         FBI
                                                                                                                                         SWAT
                                                                                                                                         CNN
                                                                                                                                         Taxi Company
                                                                                                                                         Licenseri
                                                                                                                                         Gradonacelnik
                                                                                                                                         Al-Qaida(Hitman)
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bande

La Costra Nostra
                                                                                                                                         Groove Street Family

Poslovi:     Legalni poslovi:
1. Detektiv
2. Odvjetnik
3. Mehanicar
4. Advokat
5. Prodavac automobila
6. Vozac autobusa
7. Dostavljac novina
8. Kamiondzija
9. Poštar
10. Poljoprivrednik
12. Cistac ulica

Ilegalni poslovi:
1. Kurva
2. Kradljivac automobila
3. Diler oruzjem
4. Diler drogom
5. Svercer materiala
7. Lopov
8. Ilegalni farmer
9. Svercer droge

Server mozda ima par bugova jer je u BETA Fazi......

SPAWN je blizu Skate Parka.....

Poslednja Izmena: Maj 23, 2011, 20:23:55 POSLE PODNE od Koksildo

cristiane

Citat: Zenga1998 poslato Maj 23, 2011, 20:21:09 POSLE PODNE
Al-Qaida(Hitman)
Slatko si me nasmijao. :D

Moraš imati plačenu TLD domenu da bi ovdje promovirao svoj server.