[POMOC] Kuce

Započeo Patrick, Maj 17, 2011, 11:14:47 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Patrick

Skripta koju koristim: Street Stories
Detaljan opis problema: kako da stavim kuce na buy ocu dodati jos 3 kuce
Citatnew HouseInfo[1026][hInfo];
to sam promjenio na 3+ ali neznam dalje sta moram da bi ih stavio na buy dodem do kuce koju ocu i /save da si save kordinate i kamo sada stavim te kordinate da mi bude kuca na buy? HELP!
Dio skripte: 
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

imas puno tutova oko kuca, koristi Trazi tab
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Patrick

nekuzim nis s tih tutova ako mi moze neko samo ovo objasnit kam dodam kuce?

Ajde decki ako znate ajde pomozite...
Ex Yu Gaming Comunity [Otvorenje danas 9.7.2011 u 20:00 sati] IP servera:178.63.80.210:7892

Patrick

Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Patrick

pa jesam trazio cjeli dan jucer i probao sam s onim converterom za kucu da napravis i kad to ubacim u porperty.cfg nema mi ni onaj pickup za kucu kupit i to i pise /buyhouse upisem to i nista  akko mozes pomoci kako to napravim taj kod za kucu

Ajde ljudi pomagaj....
Ex Yu Gaming Comunity [Otvorenje danas 9.7.2011 u 20:00 sati] IP servera:178.63.80.210:7892

Patrick

nije to mi je frend pa sam mu reko ako moze nes napisat da se malo tem bumpa mos mi pomoc s tim pls ?

Kako ba ja sam Klujber on je moj susesd Beno imamo skupa server...

Cudno, imate isti ip? Jel to ti i susjed zivite u istoj kuci?

ja i on smo na isti mrezi jer smo u nekoj vukojebini gdje jedva mos dobiti jedan net dijelimo net...

Patrick

djelimo net on se spaja s s wirlesomm k meni na ruter  kunem se
moze neko pomoc da ne spamamo dlaje toliko ?